Visning med Make Up Store och förhandsvisning av Swedish Dicks

Igår så var det en heldel skoj som hände. Det första eventet hölls på Södermalm i Make Up Stores lokaler där visningen gällandes hösten och vinterns lookar visades. En grymt bra bra visning med påkostade snygga kläder och accessoarer. Undrar vem som var designen bakom kläderna? Min favorit look var nog det lite grekisk/aftonklänningliknande/guldiga looken. Bra beskrivet? Har aldrig varit på ett sminkevent, vet att jag var bjuden förra året men missade det utav någon anledning. Det är ju inte så att jag använder smink till vardags så det är kanske inte riktigt min grej helt enkelt. Om jag använder någon form utav makeup så är det oftast en concealer samt någon schysst foundation, om det är så att man ska svänga sina lurviga på stan. 😉  Ska faktiskt in senare denna månad och se om det finns något för min smak i deras butik. 😉

Efter det så åkte jag och min kära vän Alexandra vidare och åt en snabb middag bestående av köttbullar, mos samt gräddsås på Vau De Ville mitt på Norrmalmstorg och sedan vidare till premiären av TV-serien Swedish Dicks som Mia Jorpes höll i. Serien handlar om huvudrollsinnehavarna Peter Stormare samt Johan Glans som blir kollegor inom privatdetektivbranschen i Los Angeles. Jag brukar inte gilla svenska komedier men jag måste säga att jag blev riktigt imponerad. Den var sjukt rolig i vissa ställen. Serien har premiär den 3:e på Viaplay så in och kika.

Idag ska jag för övrigt gå och se visningen för Castor Pollux som jag måste få till ett samarbete med. Både privat samt till min tidning Bucket List. Älskar deras grejer.

Ha det!
IMG_9858 IMG_9926 IMG_990214138777_10206999879655708_5884224607578375288_o
Bilderna är lånade från Alexandras blogg. Har ju dessvärre ingen proffsig bloggkamera som de andra. Och eftersom bloggandet INTE är mitt heltidsjobb så får det duga så här. =)

Previous post

Next post