Viking Line lanserar lojalitetsklubb

Hej!

Lojalitetsklubb är det nya svarta. Jag tycker att kryssningar är ett roligt helgnöje som ni säkert vet. Nyligen fick jag veta att kryssningsbolaget Viking Line kommer att lansera sin lojalitetsklubb Viking Line Club. Jag är ju medlem där sedan tidigare och har ett klubbkort. Och det jag har använt kortet till har varit mest för att handla grejer på tax-free till specialpriser. Men jag tyckte faktiskt alltid att det saknades ett poängsystem som kunde motivera att man handlade mer. Jag vet inte varför egentligen, men jag tycker att det är roligt.

Jag och Yvonne Ryding

Jag och Yvonne Ryding på Cinderella

Nytt från och med 17 feb i år är att man kan samla bonuspoäng i form av båtar som sedan kan användas som betalningsmedel från och med 2018. Jag tycker att det är ett kul intiativ som gör att man får mersmak att samla på något.

PLUSMEDLEMSKAP:

Nya Viking Line Club kommer ha två nivåer istället för en som de hade tidigare: Member och Plus. På grundnivån Member motsvarar tio spenderade kronor en intjänad Båt. Den som under ett år hunnit samla ihop 1 000 Båtar eller mer uppgraderas till ett Plus-medlemskap. På Plus-nivån kommer medlemmarna få dubbelt så mycket bonus, då tio spenderade kronor genererar två Båtar. Dessutom får Plus-medlemmarna exklusiva förmåner och erbjudanden i restauranger, nattklubbar och taxfreebutiker ombord på fartygen.

Varje år reser mer än 6,5 miljoner människor med Viking Line. En stor del av dem är återkommande resenärer och deras åsikter är förstås oerhört viktiga för oss. Många har efterfrågat möjligheten att tjäna bonuspoäng och därför är vi extra glada att kunna införa detta i vår lojalitetsklubb. Det blir också ett konkret sätt att ge tillbaka något till våra trogna resenärer, säger Håkan Sourander, Head of Central Marketing och projektledare för Viking Line Club i ett pressmeddelande.

Medlemskapet är gratis och startar från och med 18 februari.

/Anja

Foto: Viking Line/ Bildbeviset P. Karlsson

 

Previous post

Next post