Vårnyheter från Sephora 2017

Hej!

Jag var och tittade på alla spännande nya vårnyheter från Sephora 2017 hos Vass PR på sturegatan i Stockholm. Till min stora glädje är det mycket K-Beauty som kommer att dyka upp i vår i Sverige. Jag har ju lärt mig själv en hel del om koreansk skönhet genom Meme-boxar. Det var dyrt och krångligt att beställa förut Meme, så det är superbra att Sephora tar in många av de koreanska skönhetsprodukter som jag gillar. Märket Skinfood kommer med bra rengöringsprodukter.

Skinfood

Skinfood

Märket Too Cool for School har de typiskt gulliga förpackningar som koreanska skönhetsprodukter har. I denna serie, Dinoplatz är det dinosaurier som är mönstret på förpackningarna. Jag har använt deras CC-Cream ett par gånger

Dinoplatz av Too Cool for School

Dinoplatz av Too Cool for School

En annan spännande nyhet är en äggmask. Ägg ska vara både återfuktande och rengörande för huden.

Eggwhite mask från Skinfood

Eggcreme mask från Skinfood

Amerikanska märket Too Faced är också känt för sina fantastiskt gulliga förpackningar. Sommaren 2016 släppte de en limited edition serie som heter Sweet Peach och som doftar persika. Paletten blev så populär och sålde slut flera gånger så nu har Too Faced bestämt att den ska finnas i det fasta sortimentet. Det fanns även rouge, läppglans och highlighter i Sweet Peach-serien.

Too Faced Sweet peach palette

Too Faced Sweet peach palette

Märket Lipstick-queen har blivit hypade tack vare sina coola läppstiftskollektioner. Nu släpps roliga produktserien Frog Prince där produkterna är gröna. Men med sina speciella ingredienser ändrar läppstiftet färg när den kommer i kontakt med huden, så den blir rosa i olika nyanser på varje hudtyp. Så coolt!

Lipstick queen frogprince

Lipstick queen frogprince

Budgetmärket Sleek makeup släpper en limited edition ögonskugge-palett som en hyllning till den nordiska himlen. Den heter Nordic Skies och finns på Sephora.

Sleek i-Divine

Sleek i-Divine i Nordic Skies

Jag har alltid varit förtjust i det franska skönhetsmärket Guerlain vars tunga och lyxiga förpackningar ger ett fint intryck i hyllan. Jag älskar att deras makeup har en svag doft av viol. De släpper ny mascara och ny limited edition på météroit-pudret. Jag testade även parfymen La Petite Robe Noir i Eau de parfume Intense

Guerlain

Guerlain

Sephora har ju också ett eget märke med make up och hudvård. Nu släpps en hel range med produkter att njuta av, bland annat en primer och setting mist.

Sephora make up

Sephora make up

Självklart bjöds det på godsaker också.

Candy

Candy

/Anja

Previous post

Next post