Välkommen till min nya blogg

Hej!

Jag heter Anja och bor i Stockholm. Jag har fått äran att vara en ny bloggare på Viewstockholm framöver. Jag tänkte börja berätta lite om mig själv. Jag heter alltså Anja och jag är uppväxt i Tyresö utanför Stockholm. Jag har alltid varit en aktiv person med intresse för historia, konst och upplevelser. Därför passade det så bra att utbilda sig till journalist och nu arbetar jag på tidningen MåBra på Allers Media. Utöver det jobbar jag ibland på Arlanda flygplats.

Anja Nilsson Stureplan

Jag kommer skriva om allt roligt jag kan hitta på i Stockholm, från promenader, shopping, restauranger och museum. Kanske roliga möten med spännande människor och tips på böcker kan dyka upp.Vad vill ni läsa om? Kommentera eller maila om ni har något ni undrar.

/Anja

Previous post

Next post