Tivolinas härliga julmarknad

Hej!

Nu finns det mängder av julmarknader runt om i världen och såklart runt Stockholm. Min kompis Lina är en kreatör och konstnär. Hon kom därför på att starta en egen liten julmarknad med sina fina verk. Tivolinas härliga julmarknad ligger precis vid Bromma kyrka på Doktor Abrahamsväg 21.

Tivolinas sagolika julmarknad

Tivolinas sagolika julmarknad

Där har Lina butik ibland som heter Tivolinas Ting (öppet på lördagar). Hon kommer att ha en extra julmarknad igen helgen 9-10 December för alla som missade den som var nu i helgen. Den 13 December (på Luciadagen) kommer hon även att ha special öppet.

Läs också om Stockholms bästa julbord 2017: https://viewstockholm.com/christmas-smorgasbord-julbord-stockholm-2017/

På marknaden som verkligen lever upp till namnet sagolikt, finns massor av fina julsaker. De vackra kransarna är ofta dekorerade med Disneyfigurer. Väldigt exklusivt och ovanligt!

Tivolinas julmarknad

Tivolinas julmarknad

Tivolinas julmarknad

Tivolinas julmarknad

Lina tillverkar vackra keramikverk i regnbågens alla färger som är fina att ge bort i julklapp.

Tivolinas keramik

Tivolinas keramik

På julmarknaden finns också massor av andra klassiska juldekorationer och jag fyndade en prydnadshjort. För den hungriga finns såklart godis, glögg, must och korv på marknaden. För barnen fanns det en klassisk fiskdamm. Jag kan inte beskriva med ord hur fint Lina faktiskt hade gjort så jag rekommenderar att ni själva besöker julmarknaden nästa helg eller den 13 december. Läs mer om lina på hennes blogg: http://linahellqvist.blogspot.se/

Vad?

Tivolinas sagolika julmarknad

Var?

Doktor Abrahams väg 21, Bromma

När?

9-10 Dec och 13 December 2017

/Anja

Previous post

Next post