Test: Plantronics Backbeat fit 505 Wireless sport

Hej!

Jag har testat ett par nya hörlurar från Plantronics Fit family serie. Modellen heter Plantronics Backbeat fit 505 Wireless Sport. När jag promenerar runt i Stockholm eller åker någonstans så lyssnar jag så gott som alltid på ljudböcker eller podcasts. Jag kan inte längre använda små in-ear hörlurar, då jag fick öroninflammation nyligen och läkaren rekommenderade stora lurar. Därför blev jag glad när jag fick möjligheten att testa nya hörlurar.

Plantronics Backbeat fit 505 wireless sport

Plantronics Backbeat fit 505 wireless sport

Dessa hörlurar är som sagt en del av en ny serie hörlurar som Plantronics har lanserat hösten 2017. Serien heter Backbeat fit family och precis som namnet antyder passar de perfekt till sportiga tillfällen. De är vattentäta, trådlösa, svettsäkra och stilrena. De lurar jag testar har 18 timmars batteritid vilket är perfekt för mig som ständigt ute på språng.

Läs också om tips på de bästa musikaffärerna i Stockholm: https://viewstockholm.com/stockholm-best-record-stores/

Om jag inte är ute och reser så rusar jag mellan jobb, möten och event så hinner sällan ladda batterier. BackBeat FIT 500-serien ger en rik och heltäckande ljudupplevelse vare sig man promenerar, sitter på bussen eller är ute på löprunda. Tack vare att de är skyddade mot fukt och svett går de bra att använda ute i vårt svenska klimat med snöblandat regn. Öronkåporna är mycket komfortabla och brusreducerande.  Öronkåporna i memoryfoam stänger ute alla störande ljud  och man får en djup och rik ljudbild. Jag gillar också att det är en fräsch design. Stilren och matt svart färg ger ett diskret intryck som passar alla kläder. Det är lurar som man kan använda året runt. Jag kan verkligen rekommendera hörlurar från Plantronics. BackBeat FIT 500-serien kommer i två färger, blågrön och svart, jag har svart och är nöjd med dom. Från och med nu ska de finnas att köpa hos utvalda återförsäljare. Priset är från 999 SEK.

Previous post

Next post