Swedish Beauty Awards 2018

Hej!

Det har varit mycket event och roliga saker under våren i Stockholm. Bland annat det stora priset Swedish Beauty Awards som gick av stapeln nyligen. Kvällen inleddes med mingel i Berns salonger. Jag och Iman minglade omkring bland alla härliga skönhetsredaktörer, influencers och andra i branschen. Det bjöds på mousserande vin från Rotari i den populära baren.

Baren

Rotari bjuder på bubbel

Man kunde plocka lösgodis från sponsoren Boka Direkt. Prisceremonin fortsatte i China Teatern. Själva prisutdelningen består av många olika kategorier och mellan de olika vinnarna bjöds det på show. Det var roligt hela tiden och en glad stämning.  Själva prisutdelningen tog nog runt två timmar. Det är svenska organisationen KoHF (Kosmetik och hygienföretagen) som anordnar galan. I var det Glossybox som var presentatör och huvudsponsorer var Boka Direkt och Eleven.

Acadermia

Iman Al Debe och glittrande “Mr Acadermia”

En annan sponsor var Acadermia, Acadermia är en skönhetsmässa i Stockholm som alla som är skönhetsintresserade kan gå på.  Det är bara att köpa biljetter via hemsidan. Ofta har de ett erbjudande, att om man är ute i god tid med biljettköp ingår en fet goodiebag. Glossybox är också en rolig prenumerationstjänst för alla som vill testa nya skönhetsprodukter. Jag har prenumererat och tycker att det är jättekul så det kan jag varmt rekommendera att testa.

Acadermia

Glitter and fun på Swedish Beauty Awards

En annat event som kommer gå av stapeln i Stockholm är Sthlm Beauty Week. Den är datumen 15-17 Maj i Konstnärshuset i Stockholm.

Läs mer om Sthlm Beauty week här: https://viewstockholm.com/highlights-stockholm-beauty-week-2017/

Här finns massor av spännande utställare inom skönhetsbranschen och mycket fokus på naturligt och ekologiskt. Förutom utställare, finns det massor av små event och seminarium på själva mässan som man kan anmäla sig till. Det kan vara ett parfymevent, hudvårdsföreläsning eller kanske ett inspirationsseminarium. På hemsidan finns all info om vad man kan anmäla sig till. Precis som med Acadermia så är det här ett event som är öppet för alla som är intresserade av skönhet och man kan köpa biljett på deras hemsida. Jag har varit med på mässan som gäst flera år i rad och det finns alltid mycket nytt att lära sig och att upptäcka när det kommer till skönhet. Mycket trevligt!

/Anja

Previous post

Next post