Svinigt värre på Vassa Eggen under höstlovet

Den populära restaurangen Vassa Eggen får ett ärorikt gästspel av den hyllade garagekrogen ”Det arroganta Svinet” från Jordbro. Mellan den 30/10 – 3/11 2018 hittar du grym autentisk Texas BBQ med allt som hör därtill. 

Vassa Eggen

Det arroganta svinet X Vassa Eggen

På Dåntorpsvägen 29 i Jordbro hittar ni ”Det arroganta svinet” en krog som blivit både omnämnd och hyllad i olika medier och hos krogrecensenter och gäster. Tommy Granström själv, en man från Norrland som efter sin tid i Texas fick upp ögonen för BBQ och följde sin dröm kallar sig själv ”Sveriges bästa Texas BBQ”.  Året var 2016 då han slog upp dörrarna till sin krog och sedan dess har folk tagit den ena omvägen efter den andra för att smaka på detta möra, saftiga, och rökta kött.

Kött

Det omtalade möra köttet

Vassa Eggen kan inte annat än att hålla med.

 -Kvalitén på detta kött, Texas BBQ, är inte likt något annat vi tidigare smakat på i samma genre. Det känns otroligt roligt och helt rätt att Vassa Eggen ska gästas av detta på menyn. Vi är ett Steak house och älskar riktigt bra kött, och just denna typ av tillagning är inget vi själva har möjlighet att göra, säger Niklas Odin, krögare på Vassa Eggen.

Det arroganta svinet

Ännu ett stycke mört kött

På menyn under det här eventet finner du bland annat Iberico Ribs, Creekstone farm Brisket, Jalapeño cheddar Sausage och mycket mer. Vi på Viewstockholm har tidigare skrivit om flera av de roliga event som Vassa Eggen har haft och här kan ni läsa ett annat inlägg här: https://viewstockholm.com/mardi-gras-pa-vassa-eggen-2018/

Det roliga med Vassa Eggen är ju att de ofta kör speciella gästspel och temamiddagar. Och ingen dag på Vassa Eggen är den andra lik, därför kan man gå dit hur många gånger som helst och aldrig tröttna.

Mer info hittar ni på respektive krogs hemsidor nedan:

http://detarrogantasvinet.se/

www.vassaeggen.se

/Anja

 

 

 

Previous post

Next post