Svenska FÄRG lanserar ny ögonmakeup

FÄRG Makeup är ett av Sveriges mest färgstarka makeupmärken. Det är ett svenskt makeupvarumärke som passar alla hudtoner. FÄRG är kända för sina makeuputbildningar, kurser och även för sitt egenproducerade högkvalitativa smink. Märket grundades 2004 av Makeupstudions ägare Birgitta Lagerholm. Jag var på deras pressvisning där de presenterade två nya produkter för 2019.

Nyhet 1: Brows for President

FÄRG

FÄRG Bryn och mascara

Ögonbrynen är lika trendiga i år som förra året. busväder som helst. FÄRG lanserar nu sin brynkollektion med en hållbar och snabbjobbad precisionspenna för snyggt groomade bryn.

– Det går jättesnabbt att lätt fylla i sina bryn för en dagsmejk eller, för den delen, lite mer framträdande bryn för en tyngre kvällsmakeup. Pennan är lättjobbad för alla och finns i bra färger, säger Birgitta Lagerholm, ägare och grundare av FÄRG.

Det finns Brows 4 president brynpenna i tre olika nyanser – Blonde, Brunette, Deep Brunette. Rek .pris 189 kr.

Nyhet 2: Waterproof Street Mascara

Ny mascara som är vattenfast och passar bra för sport och andra tillfällen då man vill ha ordentligt fast mascara. Den finns i svart  och det rekommenderade priset är 189 kr.

– Mascaran är verkligen vattenfast och känns helt säker – även när jag rider och blir svettig eller paddlar och blir genomblöt. För mig är det självklart att en sådan här produkt från oss ska leverera resultat i världsklass på ett sådant test, säger Birgitta Lagerholm.

Produkterna och all annan från FÄRG finns att köpa på www.fargcollection.se och hos auktoriserade återförsäljare både online och i salong.

Kontaktinfo: FÄRG l Karlavägen 53, Stockholm | Tel: 08 – 640 79 01

/Anja


Anja Akenzie

Previous

Next

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *