Stöd Bananer På Stan!

Bananer På Stan är en ideell organisation där 100 % av överskottet går till Min Stora Dag som hjälper barn och unga med svåra sjukdomar och diagnoser i Sverige att förverkliga sina drömmar.

De syns ofta inne på Stockholms gator och sprider glädje och driver sedan en tid tillbaka ett uppskattat Instagramkonto med många följare (@BananerPaStan, 51.200 följare), där man kan följa deras ideella arbete som Bananer med att samla in pengar till välgörande ändamål. Den första insamlingen startades 2013 och är numera avslutad. Insamlingen slutade på totalt 106.810 kronor till förmån för Barncancerfonden. Den nya insamling är nu riktad till förmån för Stiftelsen Min Stora Dag.

Alla som arbetar med Bananer På Stan jobbar helt ideel och får med andra ord ingen lön. 100% av överskottet från all vår försäljningen skänker vi oavkortat till Min Stora Dag.

Idag består Bananuppställningen av Johnny Våffla (Älgbananen), Skalet Johansson, Måndag Morgon, Bananaman, Bananer i pyjamas, Rastabananen, Kusinerna samt gästspelade karaktärer.

Besök gärna deras webshop här!  Bilden högst upp lånad från Sara Sethsson´s blogg.

Jonny-Våffla _D4A2131

Previous post

Next post