Stockholm Beauty Week 2018

Stockholm Beauty Week 2018 var ett fartfyllt event fyllt av skönhet inom genren naturligt och/eller ekologiskt. Jag hann med pressfrukost där det bjöds på smoothie och rawfoodbar av Naked Juice Bar. Pressfrukosten tog över två timmar och de fick nog med alla 60 utställare skulle jag tro. Efter frukosten gick jag på det mytomspunna och lyxiga märket Tata Harpers event som var en 20 minuter lång “diy”spabehandling för ansiktet med några av deras mest populära ansiktsprodukter. En favorit från Tata Harper är deras Illuminating moisturizer som innehåller äkta diamantdamm. Det ger lyster som heter duga! Direkt efter Tata Harper fick jag en 30 minuter ansiktsbehandling av det det nylanserade märket Anne Semonin. Det var riktigt bra, huden blev soft glowy och återfuktad.

Stockholm Beauty Week

Treatment Anne Semonin

Beauty

Anne Semonin på Stockholm Beauty Week 2018

Vita Liberata har riktigt bra brun-utan-sol produkter. Jag har testat ett flertal av deras produkter och gillar dom verkligen för att de är lätta att applicera och de luktar inget. Jag gick till deras monter och fick en helkropps-spraytanning, det passade bra nu i den heta försommarvärmen. Efter spraytanning fick jag lite fräscht sommarsmink av Kiss New York och testade även fransar från samma märke.

Läs mer om Stockholm Beauty week: https://viewstockholm.com/sv/highlights-stockholm-beauty-week-2017/

Min mamma kom och mötte upp mig i stan och vi gick till Luxury Fingers and Toes på sveavägen 86 och gjorde pedikyr. Luxury Fingers and toes verkar ha bytt namn till Sara Sofia, men det finns ingen info om det på nätet så jag kan inte garantera att de faktiskt har bytt namn. På eftermiddagen hade skånefrun och inspiratören Christina Nilsson ett föredrag med inbjudna gäster om holistisk och inre hälsa. Det var många intressanta inslag under föredraget och Christinas energi och glädje smittade av sig. Tanja Dyredand /Stressaav bjöd också på vackra leenden under dagarna på Stockholm Beauty Week 2018. Hon är nominerad till att bli årets Yogalärare, lycka till Tanja.

Christina Nilsson och representant för Gilda skolan

Kvällen avslutades med buller och bång när Stockholms Beauty Week 2018 drog igång modevisning. Det Stockholmsbaserade designmärket Studio Heijne och konstnären Madeleine Hatz stod för de böljande vackra kläderna. Haute Couture designern Iman Al Debe hade designat de intressanta accessoarerna, coola turbaner och huvudbonader i alla former och färger. Modevisningen var livfull, progressiv och nytänkande. Imans turbaner kan ni bland annat hitta på Hattbaren på NK i Stockholm eller på http://happyturbans.com/

Stockholm Beauty Week 2018

Vackra Ingmari Lamy går modell under modevisningen

Stockholm Beauty Week 2018

Happy Turbans x Studio Heijne X Madeleine Hatz

En annan intressant nyhet som lanserades på Stockholm Beauty Week 2018 var hynE Raw hyaluronic Acid, en spruta (ej nål) som används som en 7-dagars kur för att ge huden fukt och glow. Jag vet inte om den här går att köpa ännu, men deras ansiktscreme, HynE Ansiktscreme är faktiskt en av få cremer i den här världen som gör allt. Dag som natt, serum eller ensam, den gör det den ska. Återfuktar och skyddar huden. Använder ni koden “Hyne2018” får ni 100 SEK rabatt om ni beställer den på deras hemsida: https://www.hyne.se/

-Laboratorielyx när den är som bäst, skämtade Susanne Liljeberg, grundare av hynE under pressfrukosten.

hynE

hynE på Stockholm beauty Week 2018

Svenska Depend cosmetics fixade både bryn, fransar och snygga naglar i sin monter. Jag hittade en ny, perfekt ögonbrynsfärg, Eyebrow pomade colour cream i den gråbruna nyansern Taupe. Mina naglar fick en vacker ljusrosa nyans och leopardmönster. 7 Days collection.

Leopard av Depend

Leopard av Depend

Tack till alla som har anordnat och deltagit i detta fina event! Vi ses nästa år igen.

Hälsningar Anja

 

 

 

 

 

 

 

Previous post

Next post