Stenströms skjortor i Sturegallerian

Stenströms är ett av Sveriges största mest kända varumärken gällandes skjortor. Stil, komfort samt detalj är företagets ledord och har varit det i över hundra år.

Företaget grundades redan år 1899 och år 1912 var de störst i Skandinavien med att tillverka skjortor med 140 anställda. Succén säger en heldel och jag förstår varför.

Jag shoppade en ljusblå linneskjorta som kommer att passa perfekt nu till sommaren med snygga badshorts till samt en vit cool skjorta med print som jag kommer att använda på midsommar. Midsommarskjortan är otroligt snygg och speciell vilket innebär att jag absolut måste göra ett midsommarinlägg om hur man firar det i Sverige (med skjortan på så klart).

Butiken i Sturegallerian har inte varit öppen så länge men jag kan varmt rekommendera ett besök till den somm vill ha snygga, kvalitativa skjortor som håller år in och år ut.

Photocred: Peter Holmberg

Previous post

Next post