Stella Blake – coola vinterjackor

Vinterjackor är något som verkligen behövs nu. Nu när vi trodde att det var vår, så är vintern helt plötsligt tillbaka. Vilken tur då att jag har en riktigt varm vinterjacka från Stockholmsbaserade modemärket Stella Blake. Det är ett svenskt märke som säljer hippa och kvalitativa vinterjackor till bra priser, mellan 4000-5000 kronor styck. Jag har en svart halvlång jacka som heter Army Rose Parkas Black.

Vinterjackor från Stella Blake

Vinterjackor från Stella Blake

Det är en smart jacka på så sätt att man kan ta ut innerfodret om man vill ha en tunnare jacka till våren. Den stora pälskragen är också lätt att ta av. Den är så fin, stor och varm när det blåser iskalla snöiga vindar i Stockholm. Men det är inte alltid man vill ha en stor päls heller, speciellt inte på våren. Jackan har också en cool detalj som har blivit lite av en snackis i Stockholm. Det är de röda dragkedjorna på sidorna som drar till sig uppmärksamhet.

Stella Blake

Röda detaljer

En kul detalj i allt det svarta. Förutom svart finns alla vinterjackor också i olivgrön färg.

Olivgröna vinterackor

Olivgröna vinterackor

För den som gillar Stella Blakes stil kan jag berätta att det kommer komma en hel radda med nya produkter till våren. Jag vet inte vad det är som kommer komma, men nyfiken är jag i alla fall. Vad gillar ni för vinterjackor? Dun, päls, syntet, eller tyg? Jag har ett flertal vinterjackor till faktiskt. Jag gillar nämligen variation, så ibland använder jag en svart minkpäls och ibland en svart minkpälskappa. Kappa är ju bra till klänning och kjol. Jag har också en lättviktsdunjacka från italienska Dolomites, även den i svart. Jag borde skaffa en i färg också. Men snart kanske våren är här och då kan jag använda min blodapelsinröda ull och cashmere kappa. Eller min lilla blommiga lättviktsdunjacka.

/Anja

Previous post

Next post