Tips på bra pubar när du vill titta på ishockey

Ishockey är bäst på plats, men i många fall har man inte möjlighet att följa matcherna i aktuell arena, utan måste hitta andra alternativ. Då kan en sportpub vara ett klockrent alternativ.

Dels för att kombinera ishockeyn med en bit god mat och dryck, dels i syfte att uppleva den härliga atmosfären och gemenskapen som brukar infinna sig på många sportbarer.

Det kryllar av högklassiga sportpubar i Sveriges huvudstad. Sportbloggare.com har uppmärksammat tre av dessa.

O’Learys Tolv


En sportpub som har det mesta. O’Learys Tolv – som är placerad under självaste Tele2 Arena – är en modern sportbar med ett stort utbud av sport. Här finns det inte vara vanliga tv-skärmar att följa matcher på, utan även en enorm jumbotron med en klockrent placerad läktare. Maten är dessutom utsökt.

Bryggeriet Sportbar


En bar som visar sport och ligger i Vasastan. Väletablerade Bryggeriet har en bra känsla för vad en sportbar i dagens tider ska erbjuda i allmänhet. Tv-skärmarna är bra placerade och maten – i synnerhet hamburgarna – är att rekommendera.

Tudor Arms


Sveriges mest klassiska brittiska pub. Tudor Arms – som finns på härliga Östermalm – präglas av en genuin gemytlig känsla och serverar både mat och öl i världsklass. Missa inte Tudor Arms quiz, som återkommer regelbundet. Sportutbudet är dessutom bra.