Ta musten ur vår vackra huvudstad

Stockholm är en fantastisk stad med så mycket att se och uppleva! Om du letar efter något unikt, spännande och annorlunda att göra i huvudstaden har du kommit rätt. Här kan du uppleva allt från den vackra naturen till det livliga nattlivet. Upplev historia på Gamla Stan, frossa i shopping på Södermalm eller ta en tur till Djurgården för lite rekreation. Oavsett om du vill ha adrenalinkickar eller bara ta det lugnt finns det massor av saker som passar just dig i Stockholm!

Utforska Stockholm


Stockholm är en av de mest spännande städerna att utforska. Det breda utbudet av unika attraktioner lockar besökare från hela världen. För en liten budget finns enklare sevärdheter och till en större budget som kan ge härliga weekendresor med spännande skräddarsydda paket efter önskemål. Ibland behövs ett litet lån för att finansiera en skön semester. På Sambla kan du hitta förmånliga alternativ med både lång och kort återbetalning ifall du vet med dig att du har förutsättningarna att betala tillbaka inom snart framtid. För att uppleva Stockholms historia kan man besöka Gamla Stan som är en av Europas äldsta stadsdelar. Gamla byggnader och kyrkor som ger en inblick i hur livet var förr. För den som vill njuta av naturen finns flera parker och trädgårdar att utforska såsom Kungsträdgården och Humlegården. Passa på att besöka intressanta muséer, exempelvis Vasamuseet och Moderna Museet. Från historiska sevärdheter till modern konst så har Stockholm något för alla!

Njut av underbara boendena och exklusiva paket i Stockholm


Här erbjuds ett brett utbud av boenden för alla smaker. Ett av de mest populära lyxhotellen är Grand Hotel som ligger vid Strömmen i centrala Stockholm. Det erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter inklusive en spa-anläggning, restaurang och bar samt en privat strand. För dem som söker något mer exklusivt finns det flera femstjärniga hotell som erbjuder lyxiga paket med allt från spabehandlingar till privata turer runt stadens pärlor. Dessa hotell ger dig den ultimata upplevelsen och gör din vistelse i Stockholm oförglömlig.

Häng med på exklusiva turer och lär känna vår härliga huvudstad


Välj och vraka mellan olika typer av turer! Guidade stadsvandringar, segway-turer och cykelturer. Här får du chansen att uppleva staden på ett helt nytt sätt! Besök de mest populära sevärdheterna, ta del av lokal historia och kultur och få tips om de bästa restaurangerna och butikerna. Dessa exklusiva turer är perfekta för dem som vill ha en mer personlig upplevelse och få helt nya insikter. Ett utmärkt sätt att uppleva huvudstaden på egen hand medan du har en guide som visar dig runt!

Stockholm Burger Fest


De välkända Burger Dudes är bosatta i Stockholm och står varje år för en festival där de lyfter några av Europas bästa hamburgare. I år är det en riktigt bra trio av burgare från Tyskland, England och Sverige. Se till att gå på den eller åk till Stockholm när de tär dags.

Bild: Catalina Johnson/Unsplash