Spara tid genom att handla via mathem.se 

Jag har under sommaren satt upp några mål på både det privata samt det professionella planet. Det känns så härligt att komma tillbaka till kontoret och till en spännande höst med massa härliga utmaningar.

När det gäller att planera sin tid så har jag kommit fram till att gå in i matbutiker är inte inte min grej, det är nog bland det värsta som finns. Jag vill slippa långa köer som oftast alltid bildas och ett smart sätt är att använda sig utav mathem.se -Sveriges största matbutik på nätet. Deras app till mobiltelefonen är helt fantastisk! Med bara några knapptryck så kan du enkelt beställa det du behöver med några knapptryck när du sitter på tex tunnelbanan på väg till jobbet. Och det bästa av allt är att de har leverans hem till dörren alla dagar i veckan! Hur smidigt är inte det? Läste dessutom att de har över 10 000 varor och ett stort ekosortiment. Så det kan vara bra att komma ihåg.

Skönt att veta att efter träningen idag så kommer min varuleverans, smidigt hemleverad till dörren. Och håll för övrigt utkik om en vecka då kommer jag att ha en tävling där du kan vinna ett presentkort på mathem.se så att även du kan pröva-på och förstå hur pass bra deras tjänst är. 😉

Previous post

Next post