Smakbox Vårtecken April 2018

Smakbox Vårtecken har äntligen kommit. Det är en jubileumsspecial utgåva för att fira att Smakbox har fyllt 2 år. Temat Vårtecken är inspirerande efter en lång, svensk vinter. Vi börjar se att vi kan sitta ute och ha picknick eller bara ha mysiga fester. I denna box var det upp till 21 produkter att testa och vi fick 33 härliga recept att inspireras av. Vårtecken innehöll bland annat durumpasta från Pastificio Barbierei, Funktionste från Lipton, Herrgårdscider från Kiviks musteri, flingsalt med jod från Falksalt, Baconbits från Tulips med mera. Jag tyckte mycket om den färdiga baksmeten från Milda med smak av choklad. Det gick lätt och supersnabbt att baka ihop snygga cupcakes.

Smakbox Vårtecken

Smakbox Vårtecken

En annan god sak som jag fick i min box var en Dippmix med lingonsmak från Gårdschips. Halländska Gårdschips har tagit fram fyra nya dippmixer med inspiration från den svenska naturen. Dippen kan användas både till chips och grönsakstavar. Det går också att använda som bas till soppa, grillsås eller andra smårätter Jag fick också testa en extraprodukt: Nespressokapsel från Lavazza.

Läs mer om Smakbox här: https://viewstockholm.com/roligt-knytkalas-med-smakbox/

Smakbox

Vårtecken

Extraprodukter kan man få när man har prenumererat ett tag och får mail om man vill testa något nytt. Det kan också gå att få om man är ny und från 28/3 som använt en rabattkod. Jag kan ge rabattkoden ANJANILSSON om ni vill starta en prenumeration https://www.smakbox.se/sv/prenumerera/

Med den koden får du hela 15% rabatt på den första boxen samt en extragåva. Extragåvan är en ekologisk rapsolja från Gunnarshögs Gård. Oljan är värd 60 kr. Jag har testat den tidigare och tycker att den är mycket god för att använda till att doppa vitt lantbröd i salt och peppar.

Smakbox erbjudande

Smakbox erbjudande

Jag tycker att det är jättekul med Smakbox och att få testa helt nya produkter. Jag kommer att fortsätta att smaka igenom den matiag och välfyllda boxen fram till nästa gång.

Anja

Previous post

Next post