Skönhetsevent med Buxom

Hej!

Igår var jag på ett superglassigt event som Buxom Cosmetics Nordic. Buxom är ett sminkmärke från USA som äntligen har lanserats i Sverige och de finns exklusivt till salu på Kicks, både i de fysiska affärerna och på webben. Buxoms motto är att man ska våga släppa ut sin inre dramaqueen, att vara ett bombshell, ett buxom. Och de har sannerligen ett stort utbud av läppglans, läppstift och flytande läppstift. Läpprodukterna finns verkligen i regnbågens alla färger. Jag hittade en barbie-rosa färg i nyansen Uncensored Candy.

Buxom lipgloss

Läppglans på Buxom skönhetsevent

Magnum Pleasure Store

Själva eventet var på Magnum Pleasure store som ligger på Götgatan 22 i Stockholm. Där fick vi designa vår egen glass, och ja, det var riktigt kul. Jag valde mörk choklad med pistagenöt, guld och salted carameltopping. Sen ringlade de på vit choklad också. Det var en vacker och söt glass, både fotovänlig och smakrik. Magnum Pleasure Store kommer var öppet från och med nu och över hela sommaren så missa inte att gå förbi där och käka glass.

Design av egen glass på Magnum Pleasure store

Design av egen glass på Magnum Pleasure store

Strössel

Olika sorters topping, Magnum Pleasure store

Min glass blev riktigt snygg eller hur?

Magnumglass

Magnumglass

Mer makeup av Buxom

Buxom Cosmetics har inte bara läpprodukter utan också sjukt fina ögonskuggor. Pigmentet är bra och ger starka färger.

Ögonskuggor av Buxom

Ögonskuggor av Buxom

Det smarta är att det finns färdiga paletter med smakfullt sammansatta färgkombinationer. Man kan också köpa dom i singelpack. Men smartast av allt var nog att man kan köpa en tom palett och fylla den med vilka singelskuggor man  vill, då kan man lyfta ut de som man inte vill ha med sig kanske. Det är perfekt om man ska resa ju. Tack för att ni är så smarta och innovativa med produkter. Dessutom finns det läckra kajalpennor och mascaror också i samma märke.

/Anja

 

Previous post

Next post