Skönhetsbehandlingar inför bröllop i Stockholm

Jag har varit på en del bröllop som gäst, och jag ska dessutom gifta mig själv i år. För att kunna vara fin en hel dag och kväll så vill jag ge de allra bästa tipsen för att se strålande ut som brud på den stora dagen eller som gäst.

Skönhetsbehandlingar Stockholm

Foto: Lina Segelsbo

1. Få lyster i huden med hjälp av Dermapen4

Ett par veckor innan bröllopet så gick jag till Operakliniken för att testa på den mycket omtalade hudbehandlingen Dermapen4. Dermapen4 är det mest avancerade microneedlingverktyget på marknaden. Det är 16 sterila engångsnålar som gör 1920 hål i huden per sekund med en vibration. Det stimulerar nyproduktion av naturligt kollagen, och mikrokanalerna som bildas av nålsticken ökar hudens upptagningsförmåga av näring och fukt.

Christian Gorgisidis på Operakliniken har gjort tusentals Dermapen4 behandlingar så jag kände mig att trygg att skippa bedövningsmedel, och det var tur det för det gjorde inte alls så ont som jag trott. Det tog ungefär en halvtimme allt som allt och huden var röd efteråt i två dagar, men sen lugnade det ner sig. Jag blev rekommenderad att använda en mild rengöring, facial cleanser från hudvårdsmärket Neostrata samt en mild, fuktgivande creme som heter Bionic Face Cream, också från Neostrata. Huden har blivit mycket, ren, fått en fin lyster och jag behöver inte använda lika täckande foundation längre. Jag kan verkligen rekommendera Dermapen4 och Operakliniken.

Dermapen4 Hudbehandling

Dermapen4-behandling på Operakliniken

2. Fransar med hjälp av Lashlift

I Mall Of Scandinavia i Stockholm hittar man trevliga Rosita som har Lashes by Rosita. Hon är fransspecialist och gör många brudars fransar fina med hjälp av Lashlift med keratin (Yumi lashes). Det är en vårdande behandling för naturligt fina fransar. Fransarna lyfts och vårdas inifrån med hjälp av proteiner och vitaminer. Ju mer man gör dessa behandlingar, desto starkare blir de egna fransarna och enligt Rosita så syns resultat mest efter den tredje behandlingen. Jag var jättenöjd efter en gång eftersom mina normalt sett raka fransar lyftes upp så jag fick riktigt pigga ögon och det höll i sig i mer än en månad, både böjningen och fransarna.

Lashlift Stockholm

Lashlift på Lashes by Rosita i Mall of Scandinavia

3. Hudens sista touch med lyxig ansiktsbehandling

På superlyxiga Qvi Si Couture i Stockholm köar brudar för att få tag i den omtyckta ansiktsbehandlingen Qvi si Signature Deluxe. Det är en riktigt aktiv men samtidigt oerhört avkopplande behandling med en kombination av porrenrgöring, ansiktsmask, massage, NBE-lifting eller microdermasion eller avancerad peeling. Behandlingen anpassas till ens egen hudtyp så det ska bli resultat direkt samt på lång sikt. Därför passar det väldigt bra för blivande brudar. Efter behandlingen kan man botanisera i den lyxiga boutiquen där de säljer de senaste från märken som By Terry, Dr Dennis Gross, samt deras eget varumärke Amelie Soie.

Qvi Si Couture Stockholm

Ansiktsbehandlingen Qvi si Signature Deluxe på Qvi Si Couture

4. Färg med hjälp av Spraytan

Salong Tigerfeldt kan man få hjälp med brännan. Det tar bara 15 minuter att bli manuellt sprayad med VANI-T och Moroccan Spray Tan av de proffsiga tjejerna på salongen. Resultatet är en fin, fläckfri, jämn bränna som passar perfekt till bröllopet vare sig man är gäst eller självaste bruden.

/Anja


Anja Akenzie

Previous post

Next post