Semester = bra träningstillfälle

Jag har numera semester i hela fyra veckor för första gången i mitt liv. Känns helt sjukt när man väl tänker efter. Har bestämt mig för att komma igång med min träning med hjälp utav produkter ifrån Black Madness.

Black Madness är en “Hardcore Line” för den som vill optimera sin träning samt ta den till sin nästa nivå. Den första produkten presenterades på Fitnessgalan 2014 och är en Pre work-out som blev en storsäljare. Tidigare har jag i stort sett enbart använt kostillskott som form utav mellanmål på kontoret samt som proteinintag direkt efter träning. Det ska bli sjukt spännande att se hur dessa produkter kommer att forma mig framöver, men det gäller ju då att verkligen följa sitt träningsschema och inte fuska. 😉

Så här har mitt kosttillskotts-schema sett ut denna vecka, och kommer att se ut ca 8 veckor framöver:

-Gladiator Killer (Kreatin) som används för att få ökad muskelstyrka. Ena veckan 2 matskedar dagligen och sedan en matsked dagligen.

-Morning glory (istället för frukost) en riktigt bra produkt som ger dig den protein samt näring du behöver. Jag äter oftast gröt på vardagarna som iof går riktigt fort i micron men detta är ett bra alternativ med mycket protein! 😉

-Black Beast (högkvalitativt nötköttsprotein) som mellanmål två gånger om dagen. För ökad muskeltillväxt.

-Crazy Hayes 2.0 (Pre-workout) Smakar skit! Men är ta mig fan bästa boosten innan träningen som gör att du orkar prestera på gymmet i upp till två timmar.

-Black Bull (100% beefprotein) som intas direkt efter träningen. En mycket uppfriskande och fräsch produkt som jag ÄLSKAR!

Så med andra ord så kommer det bli ganska mycket träning för mig under semestern. Jag kommer inte lägga upp en före och efter bild på bloggen med bar överkropp, sorry men jag är ingen PT eller muskelbyggare utav det slaget. Kommer absolut lägga upp bild men det blir med en T-shirt på. 😉 Sug på den.

Hoppas att ni får en lika fantastisk semester som jag!

D4A_8411

(Morning glory, en av favoritprodukter som jag prövat sista veckan på kontoret, LOOOOOOVE IT)! 😉

Previous post

Next post