Roligt Knytkalas med Smakbox

Hej!

Knytkalas är temat på Smakbox senaste box. Jag älskar boxar i prenumerationsform och nu har jag hittat en matbox, Smakbox. Mitt första box var en specialbox som kallas Knytkalas. Jag ska berätta om innehållet men först lite kort om vad Smakbox är. Smakbox är en prenumerationstjänst för matintresserade. Man får en box  varannan månad med ett femtontal olika nya produkter till ett värde av 350-450 kr. Det är blandat innehåll från små och stora företag. I varje box följer även ett recepthäfte med som ger inspiration och konkreta tips hur man kan använda innehållet i boxen.

Mat

Smakbox Knytkalas

Smakbox grundades för två sedan och har sedan dess blivit utsedd till årets box (2016), av www.hittabox.se. Dehar också vunnit priset “Bästa innehåll” och “Bästa Kundservice”. Min första box hade temat “Knytkalas”. Alla produkter i boxen ska vara lätta att ta med eller använda på en fest. Det handlar om mat och gemenskap.

Skedvi

Smakbox med tema Knytkalas

Smakbox fyller 2 år 2018 och skickade därför med en exklusivt tillverkad Balsamvinäger från Balsamico, gjord tillsammans med företaget Santa Caterina. Ridderheims firar 30 år i år och skickade med sin klassiska snacksalami i nydesignad förpackning. En annan rolig grej som var med i Knytkalas var Skedvi knäckebröd. Det är gräddat för hand i vedeldade ugnar med gran- och tallved i Dalarna. Mycket god och en del av ett svenskt kulturarv. Perfekt till midsommarfesten som tillbehör. Många saker i Knytkalas passade bra när vi åkte på skidutflykt nyligen till Romme Alpin. Vi hade med oss Sportbollar från Gille. Sportbollarna är lite nyttigare än vanliga chokladbollar och mättar bra i backen. Vi tog också med oss Mer i 3-pack Jordgubbe. De har funnits ändå sedan 1962, men nu har Mer 30% mindre socker och är extra berikat med Vitamin C.

Chips

Recepthäfte i samma box

Efter skidåkningen var det perfekt att komma hem till en påse Estrella Nacho Cheese.

Ni som är sugna på att testa den här roliga boxprenumerationen kan ange kod ANJANILSSON i beställningsformuläret så får ni hela 30% rabatt på första boxen. Koden gäller fram till mitten av Mars. Hur bra som helst för att prova på!

Sök gärna på hashtaggsen #smakbox om ni vill se mer.

/Anja

Previous post

Next post