Ritz Vintage Clothing på Södermalm

En av de bästa sakerna med Södermalm är alla mysiga caféer samt secondhand-butiker som finns där. Häromveckan så hamnade jag förbi den nyöppnade butiken Ritz som finns på Bondegatan 48, ett otroligt mysigt litet krypin som en fantastiskt trevlig kvinna vid namn Jeanette som driver denna.

Jag personligen tycker att det är otroligt viktigt att tänka just vintage med tanke på den konsumtion som sker i dagens samhälle och det bästa av allt, det finns oftast bara ett vintageplagg vilket gör att du kommer att sticka ut bland folk.

Jag fick bland annat tag i en fantastisk snygg bauer-kavaj som jag lämnat in hos skräddaren. Ibland så behöver plagg justeras för att det ska passa än själv som ett smäck. Lovar att visa resultatet när jag fått tillbaka den. 😉 På bilden ovan så prövade jag också ett par skor ifrån Jimmy Choo, hur snygga är inte dem? Att tänka vintage är med andra ord helt rätt i dagens samhälle, så börja tänka själv hur du konsumerar dina kläder idag och jag lovar att det går att hitta riktiga dyrklimpar. Så när du har tid, gå förbi Jeanette hon ger dig gärna goda råd och är otroligt hjälpsam i butiken. Här finner du deras facebooksida.

Och om du är snäll så blir du säkert bjuden på ett glas vin, alltid lika trevligt när man shoppar. 😉 Gå gärna in på @ritzvintage på instagram för mer inspiration!!

Ritz Vintage hittar du på:

Bondegatan 48, Södermalm
Måndag till Fredag: 12.00-18.00
Lördagar: 11.00-16.00

6d28d0e6-8e07-4254-b774-8fed4bca4598 4046a4cf-67e4-4793-ac61-7f9eab7081a1

Previous post

Next post