Reload Superfoodbar invigning

Reload superfoodbar hade nyligen invigning av sin nya lokal på sergelgatan 21 i Stockholm.  Det är precis som namnet antyder, ett ställe där du kan hitta nyttig mat i form av superfood. Jag gick till invigningen med min kompis Linda. Klädkoden var orange, grön och/eller lila. Jag tog en orange kavaj och Linda en grön blus.

Jag och Linda

Jag och Linda på Reload superfoodbar

Temat var som sagt “karneval” så det var festligt utsmyckat med ballonger och fjädrar.

Reload

Invigning av Relaod Superfoodbar

Reload superfoodbar finns redan i en lokal på sveavägen 78 i Stockholm. Men konceptet var så bra att de öppnade en till. Läs mer om hälsobaren här. Det var Erwik Communication som stod för eventet med tema “brasiliansk fest” och det var mycket populärt.

Reload

Jag med sambadansös på festen

Det var fullt hus och man fick armbåga sig fram för att smaka på alla läckerheter. Utbudet på mat och dryck var riktigt fräscht. Det bjöds på sallad med färska räkor, kyckling eller med vegetariskt alternativ. Jag tog en sallad med räkor och det var fräscht, gott och mättande. Till maten erbjöds vi smoothie med eller utan alkohol. Vita Coco bjöd också på smakprov av sina drycker.

Vita Coco

Vita Coco var på plats

Och det gjorde även energidrycks märket Celsius. Jag drack två olika, en som hade colasmak och en annan som smakade päron och båda var riktigt goda.

Celsius

Celsius

Det fanns också flera olika smakprov på goda proteinbars. Fruktspett gjorde susen i det gråa februarimörkret.

Reload

Fruktspett

Det bjöds också på den populära hälsoskålen Acai-bowl av Macacos. Så sjukt gott, jag kommer bli lika beroende av den som jag är av youghurtglass.

Acvaibowls på Reload Superfoodbar

Yummy! Nyttiga Acaibowls

Mello-aktuella artisten Nano gjorde ett bejublat liveframträdande.

Nano på Reload superfoodbar

Nano uppträdde

Till och från under kvällen bjöds vi också på show i form av capoeira uppvisningar.

Dansuppvisning

Capoeira

En DJ spelade sköna toner

En DJ spelade sköna toner

Reload superfoodbar kommer nog göra succé på sin nya plats. Med humana priser, mysig lokal och supergod och nyttig mat är det ingen tvekan om att det kommer bli populärt.  Tack Erwik Communication för ett riktigt roligt event!

/Anja

Previous post

Next post