Parfymeri Skönheten i Sundbyberg

Parfymeri Skönheten är ny pärla i Stockholm som jag har upptäckt. Det är en liten, färgglad butik som har massor av härliga skönhetsprodukter, en del smycken, lite skor och lite kläder. Det ligger nära tunnelbanan i Sundbyberg. Allt som säljs i butiken är noga utvalt av ägarinnan och grundaren Eva-Lotta. Eva-Lotta är mycket erfaren när det kommer till skönhetsprodukter och är bra på att hitta rätt till rätt person.

Skönhet

Parfymeri Skönheten har både kläder, smycken och skönhetsprodukter

Det är främst den personliga servicen som gör att man vill återkomma hit till butiken. Jag upptäckte Parfymeri Skönheten för första gången när jag var på ett event där som hölls i samarbete med ett av de märken som Eva-Lotta säljer. Märket MeAnima som är svensk ekologisk hudvård.

Parfymeri Skönheten

MeAnima

Kattis och Eva-Lotta är vänner sen länge, och slog sina kloka huvuden ihop och hade nyligen ett litet frukostevent där vi fick veta mer om de ekologiska oljorna. Me Anima har ett antal olika oljor som har olika syften. Jag fick testa på meditationsoljan Meditation Oil Serenity som ska ge en lugn och ro inför exempelvis yoga eller meditation. Jag har också testat ansiktsoljan Moisturizing Face Oil som ska ge en mjuk och återfuktad hud i ansiktet. Jag tycker att den är härlig i konsistensen och ger fint glow. Dessa två produkter kan man köpa på Parfymeri Skönheten. Andra favoriter i sortimentet är utbudet av Ardells lösfransar, jag brukar köpa nummer 105. Det finns också nya fransar som man fäster utan lim, istället är det små magneter som fäster på fransarna. Lite krångligt i början att fästa, men de är fina. Beroende på säsong och högtider så brukar Eva-Lotta sätta ihop fina presentpaket som gör att presentshoppingen går snabbt.

Paket

Parfymeri Skönheten

Utöver att man kan köpa fina saker så finns det en liten salongsdel där man kan boka in tid för frans och brynfärg (jag har testat och blev jättenöjd!). Se före och efterbilder nedan. Man kan också boka in en liten ansiktsbehandling och/eller makeup.

skönhet

Före bryn och fransfärg

Skönhet

Efter frans och brynfärg

I butiken finns det också massor av härliga parfymer. Spana in den läckra guldflaskan från Moschino!

Parfym

Moschino

Hälsningar Anja

http://parfymeriskonheten.se/

 

Previous post

Next post