Panos Emporio fest på båten Patricia

Panos Emporio är ett välkänt badklädesmärke. De har skapat badkläder sen 80-talet och så gott som alla svenskar känner till märket. Märket har också släppt en del parfymer och kroppsvård på senaste tiden. Nyligen hade han en fest på Patricia där vi firade parfymer, kroppsprodukterna och självklart all framgång för Panos badkläder.

Panos fest på Patricia

Han valde att ha festen på båten Patricia. Det är både en restaurang och nattklubb som är väl värd att besöka. Jag gick dit med min Alexander och sen träffade jag vännerna Iman, Tina och Natalie på plats. Vi passade på att fotas utanför båten. Snygga blomsterkransar runt halsen på grund av det tropiska temat. Parfymerna har namn som Coco Sun, Goldflower och Floral Secret. De är söta och blommiga parfymer som passar bra nu på sommaren. jag passar bäst i Coco Sun. Kokos och sol. (Min storebror kallar mig kokos).  Parfymerna finns att köpa överallt där parfymer finns. Till exempel på webbshoppen Lyko

Patricia båten

Girlcrew på Panos fest

Jag tog en bild med den snygga värdinnan. Visst passar hon bra i baddräkten?

panos på patricia

På Patricia

Coolt att kunna balansera champagne på huvudet som kyparen på bilden.

Värdar på Patricia

De här två glada på Patricia

Rolig dekor också utanför båten.

Patricia

Båten Patricia

Inne på båten bjöds vi på bubbel till välkomstdrink. Vi fick drinkbiljetter och kunde dricka goda drinkar. Jag passade på att fira in sommaren med klassikern Fanta & Rosé. Det bjöds på plockmat och fruktsallad, fräscht och gott. Panos själv minglade omkring på festen med sitt entourage.

Panos

Panos himself

Vi hade en jättekul kväll och jag kan absolut tänka mig att komma tillbaka till Patricia vid ett annat tillfälle. Jag vill gärna testa att äta där.

Patricia i tropisk skrud

Patricia i tropisk skrud

Se så fina blomsterarrangemang på festen. När man har de runt halsen kallas de visst Lei Lei.

Tack för en superkväll Panos och Subito Event som anordnade eventet.

/Anja

 

 

 

Previous post

Next post