Panos Emporio 30 år

Hej!

Igår var jag på Panos Emporios 30 – års jubileum. 600 gäster, kända och okända minglade in på en röd matta på Fotografiska Museet i Stockholm. Röd matta, grekisk musik och en utställning med bilder från hur Panos karriär sett ut de trettio åren som gått.

Hur som helst, dagen började med att jag fick hårstyling och make up på Make Up Institute i Stockholm. Märket de använder är ett sminkmärke som heter MIST och är samma märke de använder på utbildningen de har på Make Up Institute. Jag fick lite beach-style på både hår och smink eftersom jag tyckte det passade till en baddräkts-fest. Jag är mycket nöjd och fick fina kommentarer av alla om stylingen. Klänningen är ett svartvit, tight fodral som jag fyndade på H&M.

Anja Make Up MIST

Make Up Institute MIST

Väl inne på minglet mötte jag upp min bloggkollega och kära vän Janne Siponen.

Janne Siponen och Jag

Fotografiska Panos Emporio 30 år

På mingel fick vi sniffa,känna och klämma på alla Panos parfymer och body lotions.

Parfymer av Panos Emporio

Panos Emporio 30 år

På utställningen fick vi också se badkläder från Panos Emporio. Baddräkten är en del av historien, men funkar lika bra idag. Byxorna heter Meander och är en del av Panos nya kollektion. De har dragkedja som kan dras upp när man solar så man får färg även på benen. Smart!

Panos badkläder

Panos Emporio 30 år

IMG_2294

Sen kunde man fotas mot fotovägg, dricka grekiskt rosè eller Noa relaxation. Det bjöds på hamburgare och kakor. Det bjöds på modevisning och show, och Panos höll ett rörande tal om hur han som ung kom till Sverige från Grekland. Han berättade också om sin väg till att bli modedesigner. På bilden ser ni de klassiska gyllene baddräkterna.

 

Modevisning

Panos Emporio 30 år

Det var en riktigt rolig kväll med många kära vänner och bekanta.

Tack Panos!!

/Anja

Previous post

Next post