Oriflame 50 years anniversary

Hej!

Det svenska skönhetsmärket Oriflame fyller 50 år i år och det firades med ett stort party där vi journalister och sociala mediainfluencers var bjudna. Partyt gick av stapeln i de fina eventlokalerna Nio Rum på Östermalm i Stockholm. Jag gick på festen tillsammans med mina fina vänner Iman Al Debe, Mimmi Makeup (på Instagram och Youtube samt fina Rani. Vi träffade på massor av roliga vänner som också jobbar inom mediebranschen. Linnea Geijer, Jessica Berghult, Linda Loopiz, Elin Fagerberg och Miss Jennie.

Credd: Alla foton i det här inlägget är tagna av fotografen Felicia Lindén.

Beauty

Oriflame 50

Det var en rolig fest där det bjöds på champagne, vin, Bacardi Breezers och små shots. Förutom dryck bjöds det på jättegod pizza från ett ställe som heter Fat Franks. Tack vare att vi fick testa pizza därifrån kommer jag nog att äta på Fat Franks igen. Pizzan var verkligen supergod! Jag kan starkt rekommendera att ni kollar upp det om ni vill ha klassisk italiensk pizza i Stockholm.

Nio rum

Oriflame 50

Lokalerna var fint utsmyckade med både skönhetsprodukter och ballonger överallt. Man kunde också plocka hur mycket godis man ville från det överdådiga godisbordet. Hade man riktig tur kunde man också hitta skönhetsprodukter bland godiset.

Godis

Take me to the candyshop

Det fanns små tävlingar också. Bland annat ett lyckohjul där man kunde vinna hudvård, parfym eller body lotion. Jag hade turen att dra storvinsten – ett hudvårdskit. Det fanns också ett bollhav där många hoppade runt och letade efter små skönhetsprodukter.

Lyckohjul

Lyckohjul

Oriflame 50

Oriflame 50

Tack Oriflame och Vass Pr för en rolig fest!

/Anja

 

 

 

Previous post

Next post