Oktoberfest 2018 på Café Opera med DQ Vodka

Nu i Oktober är det alltid tradition för traditionen Oktoberfest. Festfixaren Johan Carlén har alltid ett röda mattan -event med tema Oktoberfest och i år var det på Café Opera. Det var som vanligt proppat med kändisar, influencers och annat festligt folk. Det bjöds på bayersk pilsner från Holster och det bjöds tysk mat från delileverantören Paul Thom. Det var potatis, korv, fläsk och annat typiskt tyskt. Vi fick smaka jättegoda snackskorvar som ingår i deras paket “Lets go tapas”.

Snacks

Salami från Paul and Thom

Kringla

Mums för kringla!

Dq Vodka är en svensk, super-ultra-premium vodka som var med som samarbetspartner på festen. Dq Vodka är jättebra att ha på fest och nattklubbar då den är otroligt ren och len i smak och konsistens. Den kan drickas ren med is, eller blandas med vad som helst. Jag drack en jättegod drink med DQ vodka, citronläsk och russian schweppes. Flaskan är väldigt stilren och läcker med sin ikoniska blåsilvriga färg. Kombinationen av glas och aliminium ger också en känsla av lyx.

Dq Vodka på café opera

DQ vodka

Läs mer om hur Dq Vodka erövrar världen: https://viewstockholm.com/sv/dq-vodka-erovrar-varlden/

Nyhet: Man kan äntligen kan beställa Dq vodka på Systembolaget för 599 SEk. Perfekt även för lyxiga hemmafester.

Bandet Alpenkapelle som spelade klassisk alpmusik med tyrolhits som till exempel “Anton aus Tirol” som jag och Alex gladdes åt då vi önskade just den låten på en afterski på en skidresa i Zillertal i Österrike. Svängigt värre!

Tirol

Oktoberfest 2018 på Café Opera

Oktoberfest

Jag och Alex hade kul med våra fina tyrolhattar

Viewstockholm

Jag och min kompis Kristina

Kristina kommer snart att jobba med oss på Viewstockholm. Ska bli så kul!

Cafe opera

Cool eldslukare på Café Opera

Dq vodka

Miss Oktoberfest med Dq Vodka

En annan nyhet i år var det tyska brännvinet Malteser

Shot

Brännvinet Malteser

Det var en kryddig och söt smak som passar bra till den tyska maten. Tack Johan Carlén, och Dq Vodka för den fantastiska festen.

/Anja

Fotograf: Alexander Anastaspoulous

 

 

 

 

 

 

Previous post

Next post