Nyström Stockholm -Väskor och accessoarer i skinn!

Jag har blivit helt såld på denna dokumentportfölj från Nyström. Hur fantastisk är inte denna att ha under armen när man springer iväg på möten? Älskar den vinröda färgen som gör att man sticker ut!

Denna kommer att användas flitigt under våren samt hösten kan jag säga. Accessoarer är något som framför allt män bör använda sig mer utav. Oftast är det det någon form utav smycken/klockor, slips, näsdukar men jag ser inte ofta någon modebloggare med snygga väskor som man verkligen får en wow-faktor ifrån. Eller har jag fel? Kommer posta fler bilder lite längre fram på accessoarer som jag ofta använder. Det brukar oftast vara ganska uppskattat av folk. =)

Butiken hittar du på:

Nyström Stockholm
Dalagatan 52
Tel: 08-659 65  60

unspecified-5

Bilden är tagen på Siggesta Gård i Värmdö.

 

Previous post

Next post