Nylansering av Apoliva Passion & Nature

Apoliva har svenska skönhetsprodukter och de finns att köpa på Apotek i Sverige. Ni i vår har Apoliva Passion & Nature bodylotion och duschcreme lanserats. De nya produkterna har olika formuleringar som rengör, vårdar och återfuktar huden. De finns i tre dofter inspirerade av tre olika geografiska platser.

skönhet

Apolivas nya Passion and nature serie

De tre nya dofterna är den rosa Paris som ger huden en fräsch och blommig doft, romantisk. Den gula heter Tobago och doftar exotiskt, varmt och fruktigt, man drömmer om en varm strand på Tobago. Den blå är Måseskär och doftar friskt och rent, och påminner om havets saltstänkta vindar.

Alla produkterna innehåller glycerin och betain från sockerbeta som ger rikligt med fukt, och E-vitamin som vårdar huden. Duschkrämerna rengör skonsamt med ett krämigt och rikt skum. Kroppslotionerna som även innehåller mjukgörande sheasmör, går snabbt in i huden och håller dig skönt återfuktad hela dagen.

För den som saknar gamla Passion & Nature Solmogna Frukter, kan vi ge ett lugnande besked; Apoliva Passion & Nature Tobago har nämligen samma doft, berättar Nette Sewring.

Tuberna är tillverkade av bioplast från sockerrör. Priset är 49 SEK för duschcreme och 69 SEK för bodylotion.

Finns att köpa på Apoteket.

/Anja


Anja Akenzie

Previous post

Next post