Somriga nyheter från Kora Organics 2019

Sommaren är här i full blom i Stockholm och för att vara snygg i city behöver man smart hudvård. Kora Organics är ett naturligt hudvårdsmärke skapat av supermodellen Miranda Kerr. Det här superlyxiga märket har snabbt letat sig in i de svenska skönhetbutikernas hyllor och fans lovordar märket eftersom de bygger på lyxiga noni frukt.

Noni frukt innehåller 100 vitaminer och anses vara en så kallad superfrukt. Förutom att Noni frukten spelar en stor roll i tillverkningen av produkten innehåller de också kristallen rosenkvarts på ett eller annat sätt. Rosenkvarts anses ge lugn och kärlek och därför finns den nermald i produkterna eller ibland i sin helhet till roller som man applicerar produkten med.

Kora Organics hudvård

Nyheterna 2019 är:

Noni Lip Treatmeant / Lip Tint
Det är ett näringsrikt mjukt läppbalsam, den ena är utan färg och den andra som heter tint ger en läcker rödaktig ton. De innehåller cupuacusmör som ger djupt återfukt samt lakritsrot som ger skydd för yttre påverkan. Självklart innehåller de den berömda nonifruktetraktet. De kostar cirka 299 SEK styck.

Noni Glow Sleeping mask
Det är en lätt gelbaserad och behandlande ansiktsmask som ger en fuktplumpad hy. Den passar som nattmask men lika bra för en fuktbomb när som helst om du låter den verka i en kvart. Innehåller bland annat kokosmjölk, fingerlime och silver ear mushroom. Den kostar cirka 499 SEK.

Sun-Kissed Glow Body Oil
Den perfekta produkten för sommaren är Sun Kissed Body oil, en lätt kroppsolja som återfuktar huden tack vare kombinationen certifierad ökendadelolja, nyponros, solrosfrö och havtorn. Den innehåller en kvartsrollerkristallkula som gör att produkten appliceras snyggt, samt att det ger energi, acceptans och kärlek. Huden blir mjuk och får ett fint bronzigt skimmer. 619 SEK.

Kora Organics Noni Lip Tint

Noni Lip Tint från Kora Organics

/Anja


Anja Akenzie

Previous post

Next post