Nyheter från svenska Isadora hösten 2018

Isadora är ett välkänt och omtyckt svenskt skönhetsmärke. Isadora finns att köpa i nästan alla typer av butiker i dagligvaruhandel, likväl som webbshoppar och på specialiserade skönhetsaffärer. Jag skulle tro att nästan alla svenska kvinnor har testat något från Isadora. Jag minns i alla fall mitt första köp var en stickfoundation från Isadora när jag var en finnig trettonåring, köpte den på Åhlens i Farsta Centrum. Nog om det, precis som varje säsong sedan dess så har Isadora släppt nyheter. Hösten 2018 finns äntligen en foundation som ska passa för sportiga människor. Ready, set, go: For athleisure beauty! 

I serien finns en ny foundation som heter Active 24hrs All Day Wear Make-up. Den kostar 169 SEK. Fördelarna är att den ska sitta extra länge (24 timmar), den är svett och fuktsäker, vattenfast. Tack vare att den innehåller speciella pigment så kallad soft focus effect så suddar den ut ojämnheter i huden. Den innehåller den aktiva ingrediensen ACTIGYM™ som är ett marint extrakt som är mjukgörande men också uppstramande och ger fast hud. Jag har testat den eftersom jag ibland måste sminka mig klockan 06.30 och arbeta och vara igång överallt till sen kväll. Jag gillar den eftersom den håller verkligen bra, sitter där den sitter och rinner inte bort i svenskt höstregn. Den täcker bra vilket jag gillar.

Xenia

Xenia är modell för Isadora

Nyhet två är Light up Brightening Cushion Concealer. Den kostar 159 SEK. Det är en flytande concealer med cushion sponge- applicator med uppljusande blurring effekt. Den baseras på grapefruktextrakt som agerar anti-ageing, anti-oxidant och stimulerar kollagenproduktionen. Det är en oljefri produkt med en lätt textur som gör den lätt att applicera och återapplicera. Jag gillar den lätta texturen och att den snurrar up en twist och har en mjuk kuddapplicator.

smink

Light up Isadora

Nyhet tre är Lip Booster 3-in-1 för 129 SEK. Volym, fukt och glans är de tre egenskaperna som Lip Booster har. Här finns 6 nyanser i mjuka rosa, beiga och mauve toner. Jag har testat tre olika och gillar alla färger för de är subtila och passar lika bra till vardag som till fest. Det är ett gloss i vridbar förpackning som vrids upp av ett par klick. Den är lätt att applicera och att rengöra med en servett.

Lip booster

Lip booster från Isadora

Jag har också testat nyheten Isadora precise roll-on-eyeliner. Den kostar 129 SEK. Den är annorlunda på så sätt att den inte har en vanlig pensel att applicera med utan en liten rullkula. Den är rätt knixig i början innan man vant sig med tekniken att applicera. Jag gillar den nu när jag vet hur den ska rullas på. Den är bra svart täckning och vattenfast.

/Anja

Foton: Isadoras egna pressbilder

Previous post

Next post