Nyheter från Apoliva

Apoliva är det svenska Apotekets egna skönhetsvarumärke. De tillverkar produkter som ska passa alla hudtyper, inklusive känslig hud. Här kan ni läsa mer om Apotekets egna varumärken: https://www.apoteket.se/apotekets-egna-varumarken/

De tar hänsyn till miljö och natur i tillverkning och innehåll. Under Oktober 2018 har de släppt fyra nya ansiktsmasker och en ny bodylotion och en duscholja.

Ansiktsmasker

Ansiktsmask

Ansiktsmasker från Apoliva

Det är fyra ny ansiktsmasker i sachet. De är fyra olika masker för olika behov. De är baserade på fyra olika blommor. Alla maskerna är veganska och de har passerat Apotekets omfattande kvalitetskontroll. Varje mask är innehåller 15 ml och de kostar 25 kr styck.

1: Apoliva återfuktande mask

Det är en mask som ska ge fukt och skydd. Den baseras på japansk körsbärsblomma som skyddar och lugnar huden. Den innehåller också hyaluronsyra, polysaccaharide, jojoba och bomullsfröolja.

2: Apoliva djuprengörande ansiktsmask

En mask som rengör och passar blandad och/eller fet hud. Den baseras på röd pion som lugnar huden och verkar sammandragande. Den innehåller också BHA-syra, olika rengörande leror och oliv- och kokosolja som her huden en sammetslen känsla.

3: Apoliva uppfriskande ansiktsmask

De här masken ska ge en uppiggande boost till huden. Den baseras på speedwell och vindruvskärnsextrakt som är rika på flavanoider och därför skyddar mot oxidativ stress. Provitamin verkar återuppbyggande och polysaccharide bildar en skyddande film som bevarar fuktbalansen i huden. Den innehåller också jojoba.

4: Apoliva lugnande mask

Den här masken passar för den hud som behöver skydd och lugn efter påfrestningar från omgivningar.

Den innehåller Purple Ginseng och sqaulane som år rika på antioxidanter.  Aloe vera och allantoin lugnar huden. Den innehåller också rapsolja som mjukgör och lugnar.

Skönhet

Showergel och Body lotion

Läs mer om svenska märket Iduns nyheter: https://viewstockholm.com/idun-minerals-slapper-ny-harvard-2018/

Förutom de fyra nya maskerna så har Apoliva släppt två nyheter för kroppen. Det finns en Duscholja och Body lotion i nya doften Mango och Matcha. Fräscha, mjuka dofter som livar upp sinnet i och efter duschen. Kroppen blir så len och mjuk efter att ha använt dessa två produkter ihop. Perfekt som julklappskit också. Duscholjan innehåller mjukgörande persikoolja.

/Anja

 

Previous post

Next post