Nattklubben med utegård – Vida

Vida är ett partyställe i Stockholm för alla som gillar att festa loss. Jag går personligen inte ut så mycket längre. Men ibland kan jag tycka att det är kul att gå ut på stan under kvällstid när det är fint väder. Jag var med och firade öppningen av innergården.

Jag på öppningspartyt på Vida

Jag på öppningspartyt

Nattklubb som hängt med länge

Vida ligger på Ingmar Bergmans gata 2 nära Stureplan och baren Riche. Klubben Vida öppnades hösten 2016 och har en lite äldre målgrupp än de vanliga ställen som finns för 20-åringar. Jag minns att Vida en gång i tiden har hetat Collage och en annan gång Pink. Och säkert flera andra namn. Jag gick dit första gången som 19-åring och hängde där på helgerna fram till jag var cirka 23. Men det är kul att komma tillbaka nu när man är äldre och se hur ställen förändras. Den är sig ändå relativt lik.

Uterummet på Vida

Uterummet

Läs här om tio bra barer i Stockholm

Uterum på Vida

På sommaren är det skönt att man kan gå ut på terrassen på Vida och ta en drink i utebaren. Det var själva invigningen av Vidas uterum som vi firade. Eventfixaren Johan Carlén bjöd in bekantas bekanta och det var fullt av folk på varenda vrå på klubben. Det var öppen bar under eventet så jag drack en Bacardi Oakheart med Cola.

Baren på Vida

Baren på Vida

Vi bjöds också på olika sorters snittar och efterrätt under kvällen. Dessutom var det ett spektakulärt liveuppträdande med någon ny grupp som jag tyvärr inte minns namnet på. Deras namn stod inte med på inbjudan heller så det är klart att jag inte kommer ihåg. Men vilka de än var så kommer de nog få en riktig sommarhit i år då alla som hörde den dansade och jublade.

Mycket folk på Klubb Vida

Mycket folk

Det var helt fullproppat med folk verkligen. Men jag tror inte att det är så trångt en vanlig helg annars, utan det råkade bara vara det nu för att det var så extremt bra väder.

Uppträdande på klubb Vida

Uppträdande

/Anja

Previous post

Next post