Nagellacksmärket Essies nya kollektion med tema Stockholm

Essie är ett av de mest välkända nagellacksmärkena just nu i världen. Nu har de släppt en specialkollektion tillsammans med svenska influencern och varumärkesambassadören Sofi Fahrman.

Nagellack Essie kollektion Stockholm– My city collection är inspirerad från livsstilen i storstaden – från sköna semesterstunder i vår härliga skärgård till storstadspulsen på trendiga rooftops, säger Sofi Fahrman.

Det är sex färger i kollektionen och varje nyans representerar en del av livet i Stockholm. En av färgerna heter stop, shop & drop och den representerar Hötorgets blomsterhandel.

– Att unna sig vackra blommor tillhör ett av mina veckomåsten efter en hektisk jobbvecka. Är det pionsäsong så slår jag till på ett gång, fortsätter Sofi.

Generation zen är en grå nyans som står för Götgatsbacken där kreativiteten flödar och streetstyle ger inspiration. Vinröda nyansen Bordeaux står för Stockholms stadsbibliotek.

– Att besöka ett bibliotek är underskattat och efter att ha gett ut sju böcker så är det en glädje för mig att gå in här, både för arkitekturen och innehållet, säger Sofi.

Sofi Fahrman Essie StockholmDen härligt blekrosa nyansen Eternal Optimist har inspirerats av Gamla Stan och dess historietäta kvarter. Den kritvita nyansen Blanc är perfekt för en dag ute i skärgården.

– Stockholm måste upplevas från vattnet. Skärgården är det första jag visar för utländska kompisar på besök. Vykortsvackert! menar Sofi.

Knallröda Too too hot som står för alla rooftops i city.

– Under sommarmånaderna så ger jag mig gärna upp på taken för att se stadens silhuett. Mitt senaste fynd är Le Hibou på Bank Hotell.

Kollektionen lanserades nu i augusti 2019 och säljs för de rekommenderade priset 129 SEK per styck.


Anja Akenzie

Previous post

Next post