Möhippa på Viking Line Cinderella

Nu är det vår och då brukar säsongen för möhippor och svensexor dra igång innan bröllopssäsongen startar på sommaren. Jag drog iväg min vän och blivande bruden Valeria på möhippa på kryssning. Vi åkte Viking Line Cinderella och det var inte bara vi som hade möhippa, vi såg minst fyra grupper till. Så det är hög tid att boka om ni vill göra det enkelt för er på möhippan och ha allt samlat på en och samma plats.

Cinderella

Vi kidnappade bruden och sen fick hon ta av sig ögonmasken innan ombordstigningen.

Vi bokade en lördag till söndagskryss och vi bodde i varsin seaside premium hytt, men vi lurade bruden att jag och och hon skulle dela för då kunde de andra två pynta i hennes hytt så vi kunde överraska henne med ballonger, godis, spel och annat skoj. Så när vi väl skulle gå och “hämta en sak” innan middagen så fick hon gå in i sin hytt och då blev hon glatt överraskad. I varje premiumhytt finns också en kyl med coca cola, vatten och två piccolo bubbel så det var perfekt som förfest.

Cinderella

Bride to Be

Viking line

Ballonger och små presenter

Efter den roliga introduktionen gick vi till restaurang Seaview där vi åt Viking Lines berömda skaldjursplatå. till det drack vi Viking Lines egna champagne från tillverkaren Piper Heidseck. Det är utvecklat och utvalt av Viking Lines champagneexpert Essi Avellan. Essentiel by Essi for Viking Line är Piper-Heidsiecks första skräddarsydda utminuterade specialchampagne. Det är också en första cuvée från ett stort champagnehus, som bär Viking Lines champagneexperts signatur.

Viking

Skål!

Viking

Jag och Albina (blivande brudens syster)

Först fick vi en vacker halstrad tonfisk till förrätt. Det var riktigt gott.

Cinderella

Förätt, halstrad tonfisk

Viking line

Skaldjursplatå

Viking line

Hummer

Ostron

Oysters

Efter middagen åt vi underbara desserter från en dessertbuffé. De hade bland annat glass smaksatt med Baileys, hur gott som helst. Vi gick sen och drack varsin cocktail och kollade på showen som heter Coco Loco. Det var en häftig dans, musik och ljusshow där artisterna gjorde många klädbyten.

Viking line

Girls night out

Viking line

Premiumhytterna är så fina och man kan ändra ljusets färg

Dagen efter gick vi upp tidigt så vi skulle hinna njuta av den goda frukosten i Seaview. (Frukost ingår i hyttpriset i premiumhytterna). Efter frukost gick vi till spa-avdelningen där vi fick göra en badritual. Badritualen var med Kerstian Florians produkter. Men det kan vara bra att veta att Viking Line nu samarbetar med spamärket Babor istället så det kan komma att badritualen  kan bytas ut framöver. Alla andra behandlingar man bokar i spat är med Babor.

Spa

Massagebubbelpool i Cinderella Spa

Nybadade och fräscha gick vi och shoppade i Taxfreen. Vi var nog i taxfreen minst en timme för de har hur mycket produkter som helst. Tjejerna köpte både presenter i klädavdelningen och fyndade viner och champagne från vinavdelningen.  Vi avslutade resan med en lugn lunch i Seaview och njöt av utsikten över skärgården.

Viking Line

Jag och den blivande bruden Valeria ute på däck

Om ni vill göra en liknande möhippa på kryssning så kan ni kolla på Viking Lines hemsida. De har också ett förslag och en kod man kan använda för möhippa.

 https://www.vikingline.se/hitta-resa/kryssningar/nojeskryssningar/mohippa-pa-cinderella/

/Anja


Anja Akenzie

Previous post

Next post