Mitt första PT-pass med Jakob på Crossfit Solid

Jag har haft en fantastisk valborg och inte druckit en droppe alkohol. Har bestämt att jag ska vara nykter majmånad och satsa på jobb samt träning.

Så i lördags hade jag mitt första möte med min gamla arbetskollega Jakob Richloow som arbetar som PT på crossfit Solid. Vi gick igenom grundläggande saker gällandes min träning och kom bland annat fram till att jag är sne i ryggen samt att jag ALDRIG tränar ben på gymmet. Så vi gick helt enkelt igenom squats med kettlebells som slutade med att jag dagen efter hade världens träningsvärk.

Ser fram emot mitt nya träningschema och återkoppling med Jacob senare denna månad. Det känns verkligen mer motiverande när man har en PT som hjälper en att sätta sina mål.

På bilden ser ni mig och Jakob, nästa gång ska jag se till att vi båda ler. =)

Previous post

Next post