Middag på Supreme Burger i Solna

Det bästa med semester är att man kan göra precis vad man vill. Att vakna upp utan att ställa klockan är ganska skönt ibland men nu har man ju lyckats vakna otroligt tidigt så det gäller det bara att ta tillvara på den fantastiska dagen som kommer.

Häromdagen så var jag med kollegor och åt på Supreme Burger i Solna. Ett mycket bra ställe som jag besökt en gång tidigare precis vid nyöppning. Passade på att njuta av deras uteservering, men mot stängning blev det så klart lite kyligt så då fick vi sitta inne och njuta av ett par öl innan vi rullade in mot stan.

Det jag gillar bäst med just det här stället är att burgarna är otroligt saftiga samt att de smakar riktigt bra. Ingen direkt stor matrescension från min sida. 😉 Det ska vara enkelt med mat anser jag.

Kvällen avslutades på bland annat Scandic Anglais takbar, som är en av de hetaste under sommaren i Stockholm. Skönt häng med bra drinkar, rekommenderas väl. Nu ska jag till gymmet! =)

DSC_1799 DSC_1792

Previous post

Next post