Middag med Eriks Sås Västerbottensostsås

Hej!

Eriks Sås Västerbottensost är en helt ny sås som lanserades med buller och bång av Smakbox. Eriks såser är är gjorda efter mästerkocken Erik Lallerstedts recept. De består av noga utvalda råvaror. De testas och förfinas i provköket och när det är gjort kan de erbjuda en gastronomisk upplevelse i hemmet. Det är en perfekt genväg till en lyckad middag, brunch eller lunch. Den här nya Västerbottensostsåss passar bra nu till vårens och sommarens alla högtider. En klassisk svensk smak som passar de flesta svenska maträtter. Det är bara att testa sig fram.

Västerbottensostsås

Jag bjöd på middag med Eriks Västerbottensostsås

Jag prenumererar på Smakbox sen ett tag tillbaka och fick ett erbjudande att testa nyheten Eriks Sås Västerbottensostsås. Hem kom ett bud med Gårds kyckling, belugalinser, körsbarstomater, oliver, sticklök, krutonger, romansallad och själva såsen. Det gick superenkelt att laga till en god och matig ceasarsallad med alla dessa färska ingredienser. Såsen var jättegod. Min sambo tog på sig det fina nya förklädet och stekte kycklingen.

Gårdskyckling

Alex lagar Gårdskyckling

Jag lagade salladen och dukade fint på bordet. Mina föräldrar kom förbi på middag och vi var alla glada över att den matiga salladen gjorde succé. Det var fint väder så vi kunde sitta ute på balkongen och mysa också. Vi drack lite bubbel och till maten rödvin.

Läs ner om Smakbox här: https://viewstockholm.com/smakbox-vartecken-april-2018/

Smakbox

Jag och mina föräldrar

Återigen har Smakbox erbjudit mina läsare en kod som går att när ni startar en prenumeration så får ni hela 50% rabatt på första Samboxen. En Box kostar vanligen 199 SEK så första boxen blir då 99 SEK istället om ni anger koden : ANJANILSSON vid start av prenumeration. Detta erbjudande gäller fram till 8/5 så ni vet. Det är nya saker i varje box så det är alltid en överraskning vad som finns i. Hoppas ni gillar det!

/Anja

Previous

Next

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *