MakeUp Institute Stockholm

Hej!

Den som älskar smink, borde passa på att göra ett besök på MakeUp Institute Stockholm. Jag var där för att bli sminkad och stylad inför Panos Emporios 30 -års jubileum. Det var jättekul att bli stylad, speciellt eftersom man får testa färger man kanske inte själv tänkt på att använda. I mitt fall blev det en sotning med grön, guld och svart. Coolt! Så jag rekommendera att boka in en tid vid något speciellt tillfälle.

Jag blev stylad på Make Up institute

MakeUp Institute Stockholm

Förutom att man kan boka enstaka stylingar, så har de en seriös, lång utbildning för att bli make up artist. Jag skulle tycka det var jätteroligt att gå en sån här utbildning då jag själv älskar smink och skönhet. Men som ni vet är jag utbildad journalist, och jag älskar att jobba med just journalistik, så för min del går det inte just nu. Men vem vet i framtiden kanske?

Make Up MIST

MakeUp Institute

Elever på Make Up Institute

Action på makeup institute

Make Up Institute

Elever på MakeUp Institute

Så här beskriver de själva på hemsidan:

“Make Up Institute är en av de ledande makeupskolorna för makeupartister i Europa. Elever från hela Europa kommer för att utbilda sig till Master Makeup Artist, Makeup Artist och Hårstylist. Make Up Institute är godkända av SEYF (Svenska Estetikers yrekesförbund). Detta ger trygghet åt våra elever, visar att de går på en seriös sminkskola och att utbildningen är av hög kvalité. Utbildningen sker både på svenska och engelska. Kursplanen uppdateras kontinuerligt för att täcka det allra senaste i branschen – nyheter i form av trender, stilar, material och verktyg.”

Mer information om nästa utbildning och vad det kostar:

Master makeup Artist inklusive hårstylist och ögonfransstylist utbildningen på 20 veckor vid Make Up Institute Stockholm kostar totalt 77.800kr i priset ingår produkter för 30.000kr, 50 portfolio bilder samt arbetsbok. Nästa kursstart: 1 augusti

Kontaktinformation:

www.makeupinstitute.com

Telefon: +46 (0)8-300 640

Fax: +46 (0) 8-300 645 Stockholm:

MakeUp Institute Frejgatan 73 113 26 Stockholm

/Anja

Previous post

Next post