Lyxkväll på Bottega Veneta

Bottega Veneta är en lyxbutik som ligger nära Stureplan i Stockholm. Jag var bjuden till en fest i butiken. Det var inte mindre än självaste Michael Bindefeld som stod som arrangör för festen. Det bjöds på smarrigt bubbel i form av märket Louis Roederer.

Lyxig butik Stureplan

Bottega Veneta

En riktigt pärlande god champagne som passade bra till de lagom salta snittarna av olika sorter.

God champagne

God champagne

Bottega Veneta har extremt vackra och praktiska väskor och andra accessoarer för oss som gillar hantverksmässigt lyx. Färgskalan var sober och gick i mjukt hallonrosa toner, grå/beige en färg som i alla fall kallas Greige numera i skönhetsvärlden. Jag tyckte mycket om parfymen Knot också som jag passade på att prova när jag var där.

Bottega Veneta Knot Parfym

Bottega Veneta Knot Parfym

På eventet träffade jag min vän Jessica Berghult som också syns ute i vimmlet lika ofta som mig. Andra roliga personer som dök upp var Peter “Foppa” Forsberg och supermodellen Caroline Winberg. Hon sportade kläder från just Bottega Veneta. Hon var så vacker att folk tappade andan när hon klev in genom dörrarna. Hon såg sprudlande glad ut och spred energi omkring sig. Hur som helst var det en trevlig kväll och jag kan verkligen rekommendera ett besök i den lyxiga butiken.

/Anja

 

Previous post

Next post