Lyxiga väskor på Firminio

Hej!

Jag blev bjuden på ett härligt event på affären Firminio som ligger i Gamla Stan i Stockholm. Eventet anordnades av Aysha som driver Melaninboxes. Förutom att kika på lyxiga väskor, bjöds vi på goda italienska ostar och smakrika viner.

Me and my squad

Me and my squad

Iman Al Debe, Jag, Maria Bennet, Natali Fikas. De fina turbanerna kommer tillverkar Iman själv och säljer på www.happyturbans.com  Firminio säljer handgjorda italienska väskor till bra priser. Butiken har funnits i hjärtat av Gamla Stan i ungefär ett år. Det är många turister som passerar butiken när de ändå är i Gamla Stan. Men för många av oss Stockholmare är det nytt. Jag tycker dock att vi vanliga Stockholmare ska ta ett besök i Gamla Stan då och då. Missa för all del inte Firminio.

Event

Event på Firminio

Stefania de Cesare sprang på varumärket Firminio på en av sina resor i hemlandet Italien och blev förälskad i det eleganta hantverket. Hon bestämde sig för att öppna butik och det blev då i Stockholm. Valentina Abbate är Firminios chefsdesigner och började i vuxen ålder att återvända till sina rötter. Det är en småskalig tillverkning av väskorna där fokus ligger på kvalitet, hållbarhet och design. Skickliga hantverkare gör hela processen från skinn till färdig produkt. Valentina designar också solglasögon och scarves.

Läs mer om mode: https://viewstockholm.com/stockholm-best-fashion-shops-shopping/

Solglasögon

Solglasögon

Vi passade på att testa solbrillor.

Jag och Iman testar solglasögon

Jag och Iman testar solglasögon

Jag blev förälskad i en oxblodsfärgad väska i mjukt läder. Den har en lång rem som kan hängas runt halsen.  Då är det lätt att bära när man är på språng. Jag gillar att den neutrala färgen kan användas året runt.

Lyxig väska

Nöjd på Firminio

Väskorna är lyxiga och passar både till vardag och fest. Jag tror verkligen att vem som helst skulle kunna hitta något i den här butiken. Personalen som jobbar här är väldigt trevliga och tillmötesgående.

/Anja

 

Previous post

Next post