Lyxig möhippa i Stockholm

Jag ska gifta mig i sommar hemma i Stockholm, och med bröllop kommer möhippa. Mina vänner styrde upp en möhippa för mig. Jag vill gärna dela med mig av den fantastiska möhippan så att andra brudar som ska gifta sig och deras vänner kan få inspiration till hur en modern och lyxig möhippa kan se ut.

Lyxig möhippa Stockholm

Dagen började med att min vän Iman som ordnade möhippan mötte upp mig på SPA-paradiset och dit kom även mina vänner Nadia och Rebecka. SPA-paradiset har nämligen ett privat SPA-rum man kan bada jacuzzi i, dricka lite cider och äta exotisk frukt. Utanför SPA:t så finns det kinesiskt té man kan dricka i lugn och ro i ett sällskapsrum. Det var supermysigt och lugnt.

Efter spa:t provade tjejerna tärnklänningar inför mitt bröllop. Klänningarna satt perfekt. Det är en helt ny butik/showroom som har öppnats på Ringvägen 80 i Stockholm, Youmefashion heter butiken som erbjuder unika fest-, bal- och brudklänningar.

Därefter var det dags att sätta oss i en taxi och åka till Radisson Hotel Collection Strand där tjejerna hade bokat en svit, Sjösalongen.

Möhippa Stockholm

Sviten hade dekorerats av fantastiska Theo & jag fullt med ballonger och andra dekorationer och all dekoration återanvändes till tre möhippor till. Dekorationen är av superbra kvalitet, så det vara bara att dela med sig av vår dekoration med andra. Miljötänk precis som jag alltid vill ha det!

De fantastiska bilderna har underbara fotografen Lina Segelsbo @Bylinasphotography tagit. Jag lockade håret med Philip Auto Curl, och våra läckra morgonrockar och de silverskimrande klänningarna kommer från webbshopen Bubbleroom. Morgonrocken hittar ni här och klänningarna här.

Vi åt tårta som min vän Valeria hade bakat och hennes blivande man hade bakat otroligt välsmakande cupcakes. Han är kock och driver restaurangen Tobbes Kök (som ni måste besöka!) och annat smått och gott. Och därefter drog vi till Fridays som ligger på Stureplan för middag. Vi chillade i en lounge i närheten efteråt.

Möhippa

När vi kom hem till sviten efteråt (jag och Iman) så tänkte vi bara hur ska vi få ut alla ballonger från sviten, Så dagen efter, efter en god frukost så bokade Iman en stor Uber och tryckte in alla ballonger i minibussen så att vi kunde använda dekorationen dagen efter på hennes brorsas fästmös möhippa.

Vi båda älskade Sjösalongen med den fantastiska utsikten över Stockholm. Det är min favoritsvit jag någonsin bott på (och då vet ni att jag bott på en hel del hotell med sviter i mitt liv), I LOVED IT! Perfekt för att dra ihop ett tjejgäng och hänga på en hel dag och sen så är det nära till restaurang och uteliv både till Stureplan och nära till Gamla stan. Hotellet är nyrenoverat och ligger mitt i smeten på Östermalm vid vattnet så utsikten ska vi inte tala om, it’s amazing.

Sjösalongen på Radisson Collection Hotel Strand i Stockholm

Sviten Sjösalongen på Radisson Collection Hotel Strand. Foto: Rickard L. Eriksson

/Anja

Foto: Lina Segelsbo @bylinasphotograpy


Avatar
Latest posts by Anja Akenzie (see all)

Previous post

Next post