(Luxe) Shoppen in Stockholm

Iedereen heeft zijn eigen gewoontes en dingetjes die wel of niet fijn zijn. Ik heb bijvoorbeeld altijd een hekel aan gehad aan sieraden om mijn polsen. Waar dat vandaan komt weet ik niet, maar als ik een armband om heb dan zit ik er constant aan te draaien en na een uurtje dan gaat hij hop weer terug in mijn tas. Jammer genoeg heb ik hetzelfde probleem met horloges, ik kan er slecht aan wennen. Maar ik probeer tegenwoordig mezelf te trainen om een horloge te dragen. Niet enkel omdat het mooi staat, en ik een paar hele stijlvolle horloges thuis heb, maar ook omdat het gewoon ontzettend handig is om niet meer naar je telefoon te hoeven zoeken elke keer als je je afvraagt hoe laat het is.

Gelukkig hebben andere mensen geen last van mijn pols-irritatie en kan ik ieder jaar een nieuw horloge geven aan mijn vader of vriend, want wat geef je anders aan een man? Horloges zijn het perfecte cadeau; nuttig en ook stijlvol. En veel mensen sparen ze graag op, één horloge is niet genoeg, nee, een ander model voor iedere outfit!
In Stockholm vind je de allerbeste winkel voor luxe horloges (en dan bedoel ik ook echt luxe), de meest uiteenlopende fancy merken en designs liggen veilig achter glas te wachten op een nieuwe eigenaar. Ik heb het over Luxury Watches Stockholm, een hele chique winkel op Grev Turegatan. Je kunt hier ook hele speciale horloges vinden, zoals bijvoorbeeld limited editions van bekende ontwerpers. Ik kan me voorstellen dat het wellicht niet voor ieders budget is, maar soms is windowshoppen ook al heel leuk 😉
Hier staat meer informatie: http://www.luxurywatches.se/

Previous post

Next post