Lunch med kollegorna

Visst är det härligt att kunna njuta av lunchen utomhus? ja iallfall i 15 min för att vara exakt för sen kom alla moln.

Fick höra att det kommer regna i början av nästa vecka så man får passa på att få de få soltimmar man kan nu under helgen. Eftersom min semester börjar imorgon efter 17.00 så var tanken att dra en vecka utomlands på söndag men så blir det tyvärr inte. Jag har bestämt mig för att arbeta med mitt andra företag vilket innebär att jag kommer att åka någonstans i vinter.

Vårat kontor ligger vid Karlaplan och något som är lite kul är att Michael Bindefeldt har kontor högst upp i våran byggnad. Vad jag vill säga med det har jag ingen aning om, men nu vet ni det!

Drömmen vore en lägenhet här runtomkring i framtiden, så därför måste man jobba. Det är så livet fungerar tyvärr.

Smaklig lunch!

Previous post

Next post