Loelle organic beauty – med ekologisk kaktusfikonfröolja

Hej!

Jag var nyligen på en releasefest för skönhetsmärket Loelle Organic Beautys nya barbaryfig-oljor. Oljorna har de tagit fram i samarbete med den ekolgiskt kunniga hudvårdsexperten Sara Nomberg. Det var ett hemma hos event som proffsiga eventbolaget EM Event anordnade.

Hemma hos Loelle

Hemma hos Loelle

Vi fick fina goodiebags med en av varje sorts olja så vi kan prova hemma.

Goodiebags

Goodiebags

Vi bjöds på god libanesisk, hemlagad buffé och bubbel.

Buffé

Buffé

Bubblet serverades festligt nog av en inhyrd butler som förgyllde tillställningen. Det var en mysig stämning på eventet och det var fina dekorationer i tema guld. Och guld är precis vad dessa nya oljor är.

Guldiga oljor med kaktusfikonfröolja

Guldiga oljor med kaktusfikonfröolja

Produkterna innehåller den lyxiga ingrediensen kaktusfikonfröolja som kommer från växten kaktusfikon som växer vilt i Marocko och i Mexiko. De små kärnorna är det man pressar för att få ut oljan. Det krävs ungefär ett ton frön för att få fram en liter kallpressad olja. Kärnorna är oerhört näringsrika och det förklarar varför den är så eftertraktad trots den tidskrävande omställningen. Oljans otroligt höga innehåll av vitamin E, linolsyra, polyfenoler och essentiella fettsyror sägs hjälpa huden att bevara sin spänst och vitalitet trots påfrestningar av ett yttre hårt klimat.

Loelle organic beauty oils

Loelle organic beauty oils

Loelle Face Oil

Loelle Hair Oil

Face serum 16 ml

Serumet Loelle Barbaryfig oil face serum innehåller den lyxiga oljan. Linolsyran bidrar med fukt samt balanserar ut fettproduktionen, den sägs vara antiinflammatorisk och hjälpa vid aknebesvär. Serumet motverkar fina linjer och hjälper huden att sudda ut mörka ringar under ögonen samt minskar porernas storlek.

Pris: 599 SEK

Face Oil 30 ml

Loelles ekologiska Face oil är en blandning av argan och kaktusfikonfröolja. Ansiktsoljan kan appliceras på hela ansiktet efter ansiktsvatten för att kapsla in fukten och ge huden en smidig känsla och lyster. Ett tips är också att droppa den i foundation för att få extra mjukgörande effekt.

Pris: 499 SEK

Hair Oil 40 ml

Håroljan i serien är väldoftande och sammanställd av ett gäng kvalitativa oljor som samarbetar för att stötta och vårda håret. Och är ett naturligt och ekologiskt komplement till silikondroppar (som var oerhört populärt på 90-talet). Ett torrt och frissigt hår är i behov av fukt och med hårolja kan man kapsla in fukten utan att håret tyngs ner eller ser fett ut. För bästa resultat applicera några droppar i hårtopparna efter dusch (fuktigt hår). Det gör jag jämt och det känns som om att det skyddar mitt slitna hår.

Pris: 399 SEK

Lyxiga guldoljor

Lyxiga guldoljor

Tack för ett jättetrevligt event. Jag tycker om ekologisk hudvård, men vill alltid ha lyx och flärd i min badrumshylla så att flaskorna är guldiga och lyxiga är riktigt toppen.

/Anja

 

 

Previous post

Next post