Lansering av kosttillskottet Reserol

I tisdags så befanns sig jag och vackra Anja Nilsson på Josefinas där lanseringen av kosttillskottet Reserol hölls. Reservatol är en antioxidant som finns i växtriket, det fungerar som ett försvar mot bland annat bakterier och svampar. Man har sett ett flertal olika hälsoeffekter av ämnet som antiinflammatoriska, cancerhämmande, virushämmande och till och med antiåldrande effekter. Jag tror absolut att detta skulle kunna vara ett kosttillskott som ligger rätt i tiden för många som är intresserade av just hälsa och skönhet. Oftast tar man tillskott i form utav kapslar men inte i det här fallet. Genom den unika funktionella filmteknologin så tas det upp direkt via slemhinnan genom munnen, på så sätt passerar det inte mage och tarm (som andra tillskott i pillerform oftast gör). Upptaget i kroppen begränsas oftast då det metaboliseras och elimineras till stor del i mage/tarm och lever passagen. Smart va?

Här kommer ett litet utdrag av Fredrika Johnson som tillhört en testgrupp som prövat på detta:

“Sedan maj förra året har jag ingått i testgruppen för Reserol. Ett oblat som innehåller resveratrol (även kallat en föryngringsantioxidant) som gör underverk för hyn, orken och hälsan. Resveratrol är känt sen länge men har tidigare endast sålts i kapslar som till störst del förstörs av magsyran när man sväljer dem. Det unika med en här produkten är att ämnet går direkt via slemhinnan ut i blodet vilket ger extremt bra upptag av ämnet.

De effekter jag märkt är:
– minskat sömnbehov
– mer energi, både generellt och vid träning
– snabbare återhämtning, vid träning och fest
– minskade hungerkänslor
– ökat immunförsvar (trots hårt leverne och minskad sömn)
– jag har blivit morgonpigg vilket jag aldrig någonsin varit innan
– ökat kollagen i huden, vilket gör att man ser yngre ut.

Jag känner mig tio år yngre och kommer undan med väldigt mycket mer när jag använder Reserol. Nu rekommenderar jag inte att man skall festa hårt fyra dagar i rad…eller sova fem timmar per dygn veckor i sträck…men senaste året har jag kunnat göra det utan att bli sjuk. Något jag absolut inte kunde göra innan. Tänk då vilka resultat man får när man tar Reserol och samtidigt lever hälsosamt!?”

Jag fick med mig en månads förbrukning hem och kommer självklart att skriva om hur jag upplevde Reserol under denna tidsperiod.

Mer info hittar ni på deras hemsida HÄR!

 

Previous post

Next post