Läckra hamburgare på The Diner

Hej!

Hamburgare är något som de allra flesta gillar. Jag, Alexander och Iman älskar burgare och testar nya ställen så fort vi hör något. Vi åkte ut till hamburgerrestaurangen The Diner som ligger i söderförorten Fruängen. Det är ett mysigt litet ställe nära fruängens torg.

The Diner

Jag och Iman har kul på The Diner

Precis som namnet antyder har de en klassisk amerikansk stil på inredningen. Inredningen består är av massor av skyltar med roliga budskap och fina motiv. Det kan vara bra att veta att alla hamburgare är gjorda på högrev på The Diner.

Högrevsburgare

Högrevsburgare

Och skillnaden mellan de olika burgarna är de olika tillbehören. Vi beställde bland annat in Flamethrower som har pepperjackcheese, grön chili, “jalapenomajo” som de beskriver som – fire crackin ´spice! Ja, den var riktigt, riktigt god. Den heta såsen var ett perfekt komplement till den saftiga burgaren. Vi beställde också in en klassisk cheeseburgare. De har även ett bra utbud för vegetarianer med en hamburgare som heter Blackened Halloumi och en Mean Bean – en bönburgare.

Läs mer om hamburgare i Stockholm: https://viewstockholm.com/basta-hamburgaren-pa-prime-burger/

The Diner

Hamburgare på The Diner

Pommes fritesen var perfekt krispiga och tunna. Vi beställde några vanliga, och några cheesy fries och dirty fries. Dirty fries har riktigt mycket smält ost på och toppas av en skvätt av The Diner Sauce. Vi beställde också in klassisk colewslaw och en coleslaw av rödbeta. Båda var riktigt goda. Vi beställde också en varsin milkshake. Oh man! Milkshakesen var sjukt goda. Jag tog en som hette Rocky Road och Alex tog Strawberry/Wowberry. Jag skulle gärna prova de andra smakerna – Chocholate heaven, Banana Rama och Mango Passion. Jag tycker att det var riktigt bra hamburgare så jag kan verkligen rekommendera ett besök här. Det ligger nära Fruängens torg så man kan ta tunnelbana, eller ta bilen som vi gjorde. För mer info om The Diner kan kan följa på Instagram: The Diner Sthlm eller Facebook: The Diner.

Previous post

Next post