Klockan är nu var mans smycke – Luxury Watches

LuxuryWatches (LW) i Stockholm expanderar för att möta marknadens höga efter- frågan och krav på flexibilitet och snabbhet. Exklusiva klockor är inte längre något för några få, utan något som allt fler ser som en del av sin personlighet. LuxuryWatches möter både många nya kunder och kunder som vill byta upp sig och finna just sin unika klocka. Samtidigt som fler upptäcker intresset så ser man också att kunderna vill kunna förverkliga sina drömmar, när det är just drömmar och inte vill hamna i långa köer, eller kanske inte någonsin få sin drömklocka.

LW

Lyxiga drömklockor på Luxury Watches

LuxuryWatches som är märkesoberoende har nu byggt ut för att göra det mest myt- omspunna och exklusiva klockhuset i världen, Patek Philippe, tillgängligt. Hos LW kan kunderna nu, likt få andra ställen i världen, se och prova Patek Philippes klockor och i många fall sätta den på armen samma dag. LW är nu med sin passion för klockor med och leder och förändrar klockvärlden genom att möta kunden på kundens villkor.

Läs mer om deras specialla Patek Philippe event: https://viewstockholm.com/sv/luxury-watches-patek-philippe/

LW

Lyxklockor och bra service

Världens alla finaste och unika klockor, tillgängliga för alla, med ett passionerat bemötande från LuxuryWatches-familjen. Nu finns allt ifrån den mest unika Patek Philippe-klockan till Rolex alla sportmodeller, oavsett i vilken kombination kunden önskar den, i butik, eller med mycket kortare leveranstid än hos någon annan.

LW

Ny snygg inredning

Mer info om LuxuryWatches-familjen:

luxurywatches.se

Luxury watches Stockholm AB

Grev Turegatan 12

114 46 Stockholm

+46 (0)8 612 10 88

Previous post

Next post