Kitchen and Table by Marcus Samuelsson

Kitchen and table är ett restaurangkoncept signerat Marcus Samuelsson och som finns både i Sveriges och Norges större städer men är under ständig utveckling. Restaurangen är inspirerad från tiden då han jobbade på Manhattan och bjuder på många trevliga och spännande smaker. Det här inlägget skulle jag egentligen har skrivit förra året då jag var dit bjuden som press men vet faktiskt inte vad som hände riktigt. Kom över bilderna igår när jag rensade olika mappar i datorn. Vad är det man säger, bättre sent än aldrig. =)

Det jag minns var att det var ett riktigt mysigt ställe och att vi åt kalkon inspirerat av Thanksgiving Day, samt att det var ursäkta mig, skitgott.

Adress:

Kungsholmsgatan 31
Stockhom

Bjuckar på härliga bilder som Julia Dansarie tog vid tillfället.

unspecified-1 unspecified-2

unspecified-5 unspecified-3

Previous post

Next post